Ark sistemi yorar mı?

Sistemin ne olduğunu bilemem ama, oyunu yükledikten sonra bir kaç tweak şart. Yoksa bilgisayarın kaldırır ya da kaldırmaz farketmez, oyun optimizasyon aksaklığı nedeniyle her türlü yük bindiriyor.

Kıymetli 40 yaşından küçük kardeşim :) sistemin nedir?

İşlemci i5-9400F 2.90GHz, RAM 8 GB, ekran kartı NVIDIA GeForce GT 1030 2 GB 64 Bit ,işletim sistemi Windows 10
Ben 9 saat yükleme yaparsam ısınır mı demiştim ama öyle düzeltmiş

İşlemci i5-9400F 2.90GHz, RAM 8 GB, ekran kartı NVIDIA GeForce GT 1030 2 GB 64 Bit, işletim sistemi Windows 10.
Ben 9 saat yükleme yaparsam ısınır mı demiştim ama öyle düzeltmiş.

Arkadaşlar belirtmiş zaten optimizasyon sorunu var oyunun. Bence çok yüksek ayarlarda oynamazsan sorun çıkartmaz. Ama 9 saat sonrası performans düşüşü tabii ki yaşarsın.

Sistemin ne olduğunu bilemem ama, oyunu yükledikten sonra bir kaç tweak şart. Yoksa bilgisayarın kaldırır ya da kaldırmaz farketmez, oyun optimizasyon aksaklığı nedeniyle her türlü yük bindiriyor.
Arka optimizasyon sorunu var diyorsan, büyük ihtimalle hater tayfadansın. Arkın aldığı son güncellemelerle pentium ile oynuyorum 1 kere bile drop yemeden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı