Çözüldü Ark: Survival Ascended dinazor evcilleştirilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BünyaminKardaş

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,
Başlıkta da belirtiğim gibi oyunda dinazorları evcilleştiremiyorum.
Videolardan bakarak evcilleştirmeye çalıştım ve izlediğim videolarda evcilleştirmeler giderek artıyor. Evcilleştirme kısmı ise bende yüzde 0 da kalıyor.
Yanlış bir şey mi yapıyorum yoksa oyunun kendi hatası mı?
Oyun içi SS'leri aşağıda bulabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (50).png
    Ekran Görüntüsü (50).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 138
  • Ekran Görüntüsü (51).png
    Ekran Görüntüsü (51).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 103
Çözüm
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Örnek olsun diye bu SS i ekledim.
En az 10 hayvanda denedim ve hepsinde de ilk slotuna 20'den fazla lezzetli et koydum dinozorlar eti yemiyor ve ilerleme olmuyor.
Şu ana kadar şans eseri evcilleştirdiğim 2 hayvan oldu:
1)megaladon
2)uçan bir kuş :)(adını unuttum )

Söylediğiniz şeyler doğru olabilir. Bayıltığım hayvanlar genelde tok oluyor. Ayarlardan nasıl düzeltebilirim?
WildDinoCharacterFoodDrainMultiplier adlı ayarı 1.0'a getirmelisiniz. Oyunun orijinal ayarı budur.

Bu ayarı Server Settings kısmında bulabilirsiniz.

Ark>ShooterGame>Saved>Config>WindowsNoEditor>Game.ini dosyasında aşağıdaki satırı

WildDinoCharacterFoodDrainMultiplier=1.0 şeklinde ayarlayabilirsiniz.

Sayı büyüdükçe daha kolay acıkırlar, küçüldükçe daha az acıkırlar.
Bir dinozoru evcilleştirmek için açlığının düşmesi ve içine koyduğunuz yemeği yemesi gereklidir.

Sizin attığınız resimlerde dinozor acıkmıyor veya yanlış şey yiyor gibi görünüyor. FOOD bölümü fulle yakın çünkü.

Gözüme çarpan 2 ihtimal var.

1) Sunucunuzda veya tek kişilik oyununuzda açlık ayarlarında hata olabilir.

2) Dinozorun içine koyduğunuz yemeklerde ANA YEMEĞİ (resimdeki dinozor için ET) 1. sıraya koyun. Narcoberry'i 2. sıraya alın. Dinozor acıktığında meyveyi önce yiyor olabilir. Bu da karnı doysa da evcilleşmesini engelliyor olabilir.

Bir dinozoru evcilleştirmek için açlığının düşmesi ve içine koyduğunuz yemeği yemesi gereklidir.

Sizin attığınız resimlerde dinozor acıkmıyor veya yanlış şey yiyor gibi görünüyor. FOOD bölümü fulle yakın çünkü.

Gözüme çarpan 2 ihtimal var.

1) Sunucunuzda veya tek kişilik oyununuzda açlık ayarlarında hata olabilir.

2) Dinozorun içine koyduğunuz yemeklerde ANA YEMEĞİ (resimdeki dinozor için ET) 1. sıraya koyun. Narcoberry'i 2. sıraya alın. Dinozor acıktığında meyveyi önce yiyor olabilir. Bu da karnı doysa da evcilleşmesini engelliyor olabilir.
En az 10 hayvanda denedim ve hepsinde de ilk slotuna 20'den fazla lezzetli et koydum dinozorlar eti yemiyor ve ilerleme olmuyor.
1)megaladon

Söylediğiniz şeyler doğru olabilir. Bayıltığım hayvanlar genelde tok oluyor. Ayarlardan nasıl düzeltebilirim?

1)megaladon

WildDinoCharacterFoodDrainMultiplier adlı ayarı 1.0'a getirmelisiniz. Oyunun orijinal ayarı budur.

Bu ayarı Server Settings kısmında bulabilirsiniz.

Ark>ShooterGame>Saved>Config>WindowsNoEditor>Game.ini dosyasında aşağıdaki satırı

WildDinoCharacterFoodDrainMultiplier=1.0 şeklinde ayarlayabilirsiniz.

Çözüm
wilddinocharacterfooddrainmultiplier adlı ayarı 1.0'a getirmelisiniz. Oyunun orijinal ayarı budur.

Bu ayarı server settings kısmında bulabilirsiniz.

Ark>shootergame>saved>config>windowsnoeditor>game. İni dosyasında aşağıdaki satırı.

Wilddinocharacterfooddrainmultiplier=1.0 şeklinde ayarlayabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yaptım ve artık dinazorlar evcilleşiyor.
(Eski ayar 0.2'ymiş)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı