Egzxe Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Arkadaşlar selamlar biraderle Ark oynamak istiyoruz ama o Steam, ben Epic Games sunucu kuruyoruz. Gözükmüyor, bayağı bir araştırdım yabancı forum vb. yerlerden yok bir şekilde çözemedik var mıdır bileni, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar selamlar biraderle Ark oynamak istiyoruz ama o Steam, ben Epic Games sunucu kuruyoruz. Gözükmüyor, bayağı bir araştırdım yabancı forum vb. yerlerden yok bir şekilde çözemedik var mıdır bileni, yardımcı olursanız sevinirim.
Asragus Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Hamachi hocam nasıl yapıldığına ytden bakarsın Online olmayan oyunları bile hamachi kullanarak online oynuyabiliyosun. Artı 0 Eksi
Hamachi hocam nasıl yapıldığına ytden bakarsın Online olmayan oyunları bile hamachi kullanarak online oynuyabiliyosun.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #3 Asragus dedi: Hamachi hocam nasıl yapıldığına YT'den bakarsın Online olmayan oyunları bile Hamachi kullanarak Online oynayabiliyosun. Genişletmek için tıkla... Hocam server kurma gibi bir olay yok muydu Ark'da. Artı 0 Eksi
Asragus dedi: Hamachi hocam nasıl yapıldığına YT'den bakarsın Online olmayan oyunları bile Hamachi kullanarak Online oynayabiliyosun. Genişletmek için tıkla... Hocam server kurma gibi bir olay yok muydu Ark'da.
KS KS Egzxe Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Vallaha sinirlenerek sildik gereksiz aptal aptal sistemler uğraşmaya değmez yardımcı olmaya çalıştığınız içinde ayrı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Vallaha sinirlenerek sildik gereksiz aptal aptal sistemler uğraşmaya değmez yardımcı olmaya çalıştığınız içinde ayrı teşekkürler.
Asragus Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #5 Ahmet_Emir dedi: Hocam server kurma gibi bir olay yok muydu Ark'da. Genişletmek için tıkla... Var hocamda Ark sıkıntılı o konularda Config'e girip kod yazmak gerekiyor. Özellikle 2 farklı platformda daha da sorunlu oluyor. Artı 0 Eksi
Ahmet_Emir dedi: Hocam server kurma gibi bir olay yok muydu Ark'da. Genişletmek için tıkla... Var hocamda Ark sıkıntılı o konularda Config'e girip kod yazmak gerekiyor. Özellikle 2 farklı platformda daha da sorunlu oluyor.