Tyyex Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PVP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var.
Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PVP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var.
E egebar Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 slm ben olurum oyunda iyiyim ama yerel sunucuda oynarım
Ş şükrü can şahin Femtopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Tyyex dedi: Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PvP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende gelebilirim 90 saatim var az çok biliyorum bende yerelde oynarım genesisler harici tüm mapler var. Oynuyacaksan Discord nickim şükrü#4500
Tyyex dedi: Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PvP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende gelebilirim 90 saatim var az çok biliyorum bende yerelde oynarım genesisler harici tüm mapler var. Oynuyacaksan Discord nickim şükrü#4500
tunaa12 Yoctopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #4 Tyyex dedi: Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PvP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var. Genişletmek için tıkla... Ben olurum ve olursan sevinirim. egebar dedi: Selam ben olurum. Oyunda iyiyim ama yerel sunucuda oynarım. Genişletmek için tıkla... Sunucuya katılabilirim eğer isterseniz ben çok isterim. Son düzenleme: 23 Ocak 2022
Tyyex dedi: Ark Survival evoled için oyun arkadaşı arıyorum. Steam platformu üzerinden oynuyorum genel olarak PvP oynuyorum ve başlayalı 8 ay oldu 265 saatim var. Genişletmek için tıkla... Ben olurum ve olursan sevinirim. egebar dedi: Selam ben olurum. Oyunda iyiyim ama yerel sunucuda oynarım. Genişletmek için tıkla... Sunucuya katılabilirim eğer isterseniz ben çok isterim.
A ali2852 Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #5 tunaa12 dedi: Ben olurum ve olursan sevinirim. Sunucuya katılabilirim eğer isterseniz ben çok isterim. Genişletmek için tıkla... istersen birlikte oynayalım
tunaa12 dedi: Ben olurum ve olursan sevinirim. Sunucuya katılabilirim eğer isterseniz ben çok isterim. Genişletmek için tıkla... istersen birlikte oynayalım