atatbeyata Femtopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Ark'ın PC ve Xbox One için cross platform olduğunu duymuştum ama nasıl arkadaşıma katılacağımı bilmiyorum. (Ark'ı Xbox'un PC uygulamasından aldım.)
Ark'ın PC ve Xbox One için cross platform olduğunu duymuştum ama nasıl arkadaşıma katılacağımı bilmiyorum. (Ark'ı Xbox'un PC uygulamasından aldım.)
S SiraçMiraç Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 51 16 Haziran 2022 #2 Eğer iki tarafta da orijinali varsa ve ikiniz de kendiniz aldıysanız bir sunucu kurup ona şifre ekleyebilir, arkadaşınla o sunucuda oynayabilirsin (şifre ekleyerek, sadece şifreyi girerek katılımı açmış olursun). Umarım yardım edebilmişimdir. Artı 0 Eksi
Eğer iki tarafta da orijinali varsa ve ikiniz de kendiniz aldıysanız bir sunucu kurup ona şifre ekleyebilir, arkadaşınla o sunucuda oynayabilirsin (şifre ekleyerek, sadece şifreyi girerek katılımı açmış olursun). Umarım yardım edebilmişimdir.
KS KS atatbeyata Femtopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Yok onu biliyorum da nasıl işte nereden katılacağız? Ark'ta yeniyim. Artı 0 Eksi