Ark Survival'da en yüksek FPS veren harita hangisi?

sevgilimaldattı

Hectopat
Katılım
15 Mart 2020
Mesajlar
170
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim PC'mde pek sorun yok ama diğer arkadaşlarımın PC'si biraz kötü olduğu için en çok FPS veren harita (DLC) hangisi?
 
Hocam emin değilim ama The Island sanırım. The Island, The Center, Ragnarok üçlüsünden biridir diye düşünüyorum. Host değilde sunuculara katılacaksanız en yeni açılmış sunucuya katılmanızı öneririm. İnsanlar base, yapı yaptıkça FPS'i etkiliyor bu durum.
 
Host değil de sunuculara katılacaksanız. En yeni açılmış sunucuya katılmanızı öneririm. İnsanlar base, yapı yaptıkça FPS'i etkiliyor bu durum.

Yeni sunucularda da bir ton adam var. Ne PvE, ne de PvP base için yer yok düzgün. Dün oynadığım oyunda güney kıyıları tamamen dolmuştu. Takım da yoktu bende, olsa en azından içi kısımlarda base yapardık. Fakat tek olunca iş zorlaşıyor.
 
Yeni sunucularda da bir ton adam var. Ne PVE, ne de PVP base için yer yok düzgün. Dün oynadığım oyunda güney kıyıları tamamen dolmuştu. Takım da yoktu bende, olsa en azından içi kısımlarda base yapardık. Fakat tek olunca iş zorlaşıyor.
Son zamanlarda Ark'ı bilemem. En son Mayıs ayında oynamışım o da 1 ay civarıydı. 2018-2020 aralığında dolu dolu oynuyordum neredeyse. Bir sunucu kapanacağı zaman biz hayvanlarımızı, envanterimizi, geçen gün sayısı az sunuculara transfer ediyorduk. Pek base bulunmuyordu açıkçası.
 

Geri
Yukarı