Arka plan kendi kendine değişti

erdmee

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı yeniden başlattım ve açıldığında arka planım değişmişti sağ tıktan kişiselleştire tıkladım ve oradaki Windows resmini kullanırken Windows spot olarak değişmişti sonra tekrar Windows arka planı yaptım bir şey değişmedi ama içime sinmedi pek, Kaspersky ile tarama yaptım bir şey çıkmadı 2 işlem hatası dışında. Kendi kendine arka plan seçeneğini değiştirmesi normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam slayt gösterisi tarzı bir şey vardı onu fark etmeden açıp kapamış olma ihtimaliniz olabilir.

Hocam slayt gösterisi tarzı bir şey vardı onu fark etmeden açıp kapamış olma ihtimaliniz olabilir.
Yok hocam o sekmeye hiç girmedim, bilgisayarı yeniden başlattım açıldığı zaman arka planım Düz resim seçeneğinden Windows Spot olarak değişmişti ve ellemediğime eminim.

Aynı olay dün benimde başıma geldi. Laptop açılırken bip sesleri çıkardı ve bios yazısı vs hiçbir şey gelmedi. Ekran simsiyah. Her açılışta bip bip bip diye ses veriyor ama açılmıyordu. ( bios arıza sesi tarzı) 30 dk sonra kendiliğinden açıldı ve açıldığında arka plan değişmişti. İşin kötü yanı windows etkinleştirilmediği için değiştiremiyorum :)

Aynı olay dün benimde başıma geldi. Laptop açılırken bip sesleri çıkardı ( bios arıza sesi tarzı) 30 dk sonra kendiliğinden açıldı ve açıldığında arka plan değişmişti. İşin kötü yanı windows etkinleştirilmediği için değiştiremiyorum :)
Benim açılması uzunda sürmedi normal şekilde yeniden başlattım açıldığında Windowsa ait arka plan kullanıyordum ama normal Resim seçeneğinden Windows Spot olarak değiştirilmişti.

Aynı olay dün benim de başıma geldi. Laptop açılırken bip sesleri çıkardı ( BIOS arıza sesi tarzı) 30 dk sonra kendiliğinden açıldı ve açıldığında arka plan değişmişti. İşin kötü yanı Windows etkinleştirilmediği için değiştiremiyorum :)

Hocam bende de Windows etkin değil ancak herhangi bir PNG'nin üzerinden masaüstü arka plan olarak değiştir yapabiliyorum siz de öyle deneyebilirsiniz ayrıca bu tarz bir olay benim de başıma geldi siyah ekran olmuştu zamanında arka plan eklemek istedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı