balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Photoshop ile yeni yeni ilgilenmeye başlıyorum her şey iyi gidiyor fakat arka plan konusunda sıkıntı çekiyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi basit bir çalışmaya nasıl güzel, sade arka plan tasarlayabilirim? Dosya Ekleri Başlıksız-1.png 263,9 KB · Görüntüleme: 45
Photoshop ile yeni yeni ilgilenmeye başlıyorum her şey iyi gidiyor fakat arka plan konusunda sıkıntı çekiyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi basit bir çalışmaya nasıl güzel, sade arka plan tasarlayabilirim?
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 28 Haziran 2024 #2 balkann dedi: Photoshop ile yeni yeni ilgilenmeye başlıyorum her şey iyi gidiyor fakat arka plan konusunda sıkıntı çekiyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi basit bir çalışmaya nasıl güzel, sade arka plan tasarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkaya futbol sahası gibi bir görsel koy, siyah beyaz yap mesela. Başlangıç için yeterli.
balkann dedi: Photoshop ile yeni yeni ilgilenmeye başlıyorum her şey iyi gidiyor fakat arka plan konusunda sıkıntı çekiyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi basit bir çalışmaya nasıl güzel, sade arka plan tasarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkaya futbol sahası gibi bir görsel koy, siyah beyaz yap mesela. Başlangıç için yeterli.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 İnternette bu konuda yeteneklerinizi geliştirebilecek rehber videolar mevcut diye biliyorum. İncelemenizi tavsiye ederim.
İnternette bu konuda yeteneklerinizi geliştirebilecek rehber videolar mevcut diye biliyorum. İncelemenizi tavsiye ederim.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 TwistyJead dedi: İnternette bu konuda yeteneklerinizi geliştirebilecek rehber videolar mevcut diye biliyorum. İncelemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok araştırıyorum sürekli videolar izliyorum fakat tam istediğim arka plan mantığına hiç bir videoda denk gelemedim neredeyse.
TwistyJead dedi: İnternette bu konuda yeteneklerinizi geliştirebilecek rehber videolar mevcut diye biliyorum. İncelemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok araştırıyorum sürekli videolar izliyorum fakat tam istediğim arka plan mantığına hiç bir videoda denk gelemedim neredeyse.