cansuwx Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2025 #1 Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum.
Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum.
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 cansuwx dedi: Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kapat çıkarken?
cansuwx dedi: Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kapat çıkarken?
everyone.exe Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 cansuwx dedi: Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğuna sağ tıkla Task Manager (görev yüneticisi) aç başlangıç uygulamaları var orada Steam'i etkisiz hale getir.
cansuwx dedi: Steam arka planda sürekli çalışıyor, bunu nasıl tamamen engelleyebilirim? Sadece ben uygulamayı açtığımda çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğuna sağ tıkla Task Manager (görev yüneticisi) aç başlangıç uygulamaları var orada Steam'i etkisiz hale getir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.733 Makaleler 8 Çözümler 233 Yer İstanbul 21 Mart 2025 #4 Görev Yöneticisi üzerinden önceliğini düşürüp sistem açıldığında açılmamasını sağlayabilirsiniz. Siz açmak istediğinizde açılır.
Görev Yöneticisi üzerinden önceliğini düşürüp sistem açıldığında açılmamasını sağlayabilirsiniz. Siz açmak istediğinizde açılır.