Arka planda çok fazla ekran kartı uygulaması çalışıyor

Gökhan Koç06

Hectopat
1612630933207.png

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın arka planda bu kadar fazla ekran kartı uygulaması çalışması normal mi?

1612630973110.png

Yanlış bilgi
Boşu boşuna çalışıyor bence. Güvenli modda başlatıp hepsini silin. Zaten driver olarak kurulu kalıyor işlemciyi ve RAM kullanımını bu kadar darboğaz etmesine gerek yok bence.
Dediğim gibi kullanıyorum. Bugüne kadar sorun yaşamadım ben. Ama yok sistemim yeterli derseniz çalışmasında bir sıkıntı yok, her biri farklı bir optimizasyon için çalışıyor sonuçta. Oyun oynarken gereksiz programlama için gerekli yazılımlar hocam.

Artı -2 Eksi
GeForce Experience kullandığınız için normal. Sürücü kurulumunda sadece GPU sürücüsünü seçerseniz bu durumu yaşamazsınız. Experience işinize yarıyorsa kafaya takılacak bir durum da yok ortada, uygulama açık olduğunda eklentiler mecburen çalışacak. 👍🏻

Hocam ben oyunlarda performansa cok önem veriyyorum Experience'de performans ayarları yapıyorum kaldırırsam performans düşüşü yaşamaz mıyım?

@Gökhan Koç06 Yaşamazsınız. Oynadığınız oyunun grafik ayarlarını oyun içerisinden kendiniz ayarlamanız daha mantıklı, Experience'nin olayı da bu işi tek tıkla yapıyor olması. Ama uygulamanın sağladığı herhangi bir performans artışı yok, rahatlıkla kaldırabillirsiniz. ShadowPlay, FreeStyle tarzı özelliklerini kullanmıyorsanız durmasının pek bir anlamı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı