Arkadan araç çarptı

Turk Kahvesi

Megapat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba başımdan geçen talihsiz bir olayı anlatayım. Dün ışıklardan kalkarken biri geldi arkadan vurdu. İndim arabadan baktım arkada kim ne vurmuş bir tane yaşlı dayı vurmuş. Adama diyorum ki sana da arkadan mı vurdular yoksa o yolda araba sürmeyi bilen biri arkadan vurmaz. Salağa yatarak bana bilmem bana da arkadan mı vurdular anlamadım falan yapıyor. Sonra arkayı inceledim biraz boya soyulmuştu, dayı acele ediyor bir şey yok falan diyordu. Sonra dayıya dedim dur resim çekeceğiz. Resimleri çektim adamdan numarasını aldım. Doğru yetkili servise gittim. Arka tampon plastik olduğu için üst kısımdan çatlamış. Usta baktı gösterdi.

Adamı aradım adam yok bir şey yoktu orada baktık falan muhabbeti yaptı. Sinirlendim. Adama dedim ki bak kaç yaşında adamsın kötü konuşmak istemiyorum saygımı bozdurma. Hem arkadan vuruyorsun hem de kabul etmiyorsun. Ne demeye çalışıyorsun falan dedim. Sonra ben tırcıyım gelince halledelim dedi dışarıda. Dedim bana kesin bir gün söyle. Usta oranın boyanması gerektiğini söyledi servis zaten tanıdık. Adama diyeceğim ben yetkili servis dışında yaptırmam yoksa tutanak tutalım diyeceğim. Zaten ışıklarda vurdu resimleri de var. Kabul etmezse polise vurup kaçtı demeyi düşünüyorum. Adam tır şoförüyüm diyor kendini uyanık sanıyor. Olayı kapatmaya çalıştı. Ben bağırıp çağırınca geri vites yaptı. Sizce ne yapayım? Cuma günü geleceğim dedi. Gelmezsem cumartesi halledelim dedi. Kafasında dışarıda yaptırmak var ama kabul etmem. Arabam 0 ayarında 2020 model, daha 20 binde.

Arkadan vuran %100 suçlu. Bu tırcılar hep böyle oluyor zaten, peşini bırakmayın sakın.

Tırcılar zaten tır kullanmaya alışkın adamlar araba kullanacak adam değiller.

İlk görüştüğünde kendisini "yaşlı ayağına" alarak aciz göstermeye çalışmış ikinci aramanda ise üste çıkmaya çalışmış. Keşke o an tutanak tutsaydınız.

Öncelikle geçmiş olsun. Olaydan sonra da tutanak tutulabilir yeter ki elinizde delil olacak resimler mevcut olsun. Baktınız hala safa yatıyor olay soğumadan polise ihbar etmenizi, ihbar ederken de olay anında kendi aramızda hallederiz dediğinden fakat sonrasında saf rolü yaparak işten sıyrılmaya çalıştığından bahsetmenizi tavsiye ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı