Arkadaş nasıl edinilir?

revanxx

Femtopat
Daha fazla  
3 haftaya 24 yaşıma gireceğim. Ortaokul - lise dönemimde yakın arkadaşım pek olmadı, olanlar da şu an hayatımda değiller. Pandemi döneminde liseden mezun oldum, üniversiteyi kazanamadım. 2024 yılına kadar bir tane yakın arkadaşım vardı, onunla da arkadaşlığımız toksik hale gelmişti, artık birbirimizle konuşmak, görüşmek istemiyorduk. Artık hayatımda değil zaten, o hayatımdan çıktığından beri nasıl arkadaş edinebileceğimi unutmuşum. Nasıl yakın arkadaş edinebilirim, ne yapabilirim konuda?

Sosyal etkinliklere katılın, anksiyeteniz var ise yenmelisiniz. Ne kadar rahat(bokunu çıkarmadan) ve samimi olursanız o kadar iyi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Sosyal etkinliklere katılın, anksiyeteniz var ise yenmelisiniz. Ne kadar rahat(bokunu çıkarmadan) ve samimi olursanız o kadar iyi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Sosyal etkinlik dediğiniz konser falan mı?

Sosyal etkinlik dediğiniz konser falan mı?
Konser, Standup, Kendi ilgi alanlarına göre etkinliklere katılabilirsin. Eğer ahlaki açıdan senin için sorun olmazsa içkili ortamlarda olabilir bar tarzı.

konser stand up vs vs ortamlarda arkadaş edinmen zor özellikle çekingen bir insansan bar ortamında hiç yapamazsın o işi. Yazılacaksın herhangi bir kursa, dil kursu olabilir mesela. orada derste sosyalleşirsin. bir soru sorarsın cevaplar, muhabbet uzar gider. en azından arkadaş edinirsen kaliteli arkadaşın olur, kendini geliştirmek isteyen biri olur. Bu dediğimi sakın yanlış anlama konserde vs takılan adama kalitesiz vs kesinlikle demiyorum. Bir de kurs ortamında tanıştığın insanlarla iletişim kopmaz kolay kolay. Çünkü sürekli aynı sınıfta karşılaşıyorsun. Bugün konuşmasan yarın zaten yine görüyorsun. Böyle olunca muhabbet kendiliğinden akar. Zorlamana gerek kalmaz, zaten ortam seni sosyalleştirir.

Bence mutlaka bir spora yazılın. Mümkünse dövüş sporları olsun veya bilmediğiniz bir alanda kursa gidin. İnsanlarla iyi muhabbet edebilmek için de hayatı yaşamak gerektiğini düşünüyorum.İyi muhabbet edebilen arkadaşlarımda şunu fark ettim : Deneyim edinmişler bayağı, daha girişkenler .Kursa giderseniz hem özgüveniniz açılır hem de bir şeyler öğrenmiş olursunuz.

Online oyunlarda olur mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…