Şuan çok pişman zaten yeni bi hesap açıp adam gibi kullanacağım diyor.Hak etmiş. Hiç masum değil.
Ooo Egemen reyiz gelmişte abi çocuk bilgisini değerlendirmek istiyor. Hesabı kullansa ne olcak öyle okusun dursun mu ? O da yeni ve daha düzenli bir hesap açmaya karar verdi. Eğer kurallar da kullanılamaz bir hesap varsa yenisinin açılabileceğini yazmalısınız. Ama yanlış anlaşılmasın kuralları sorgulamıyorum. Zaten bi kere sorguladım resmen sosyalden atıldım sonra büyük bir pişmanlıkla geri döndüm iyi ki hesaba sadece ceza vermişsiniz.Çift hesap yasak biliyor değil mi ? Bu süre içinde şunları bir okusun.
Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Hadi Egemen abi yap bi abilikte 1 yılı 1 hafta yapsan. Olmazsa konuyu takibi bırakayım. (olmadı) (yapmadılar)Kullanılmaz durumda olan ne ? Silinen bir hesap mı var ortada ? Ağustos 2015'de gelir devam eder hesabından. Çift hesap açma davranışında bulunursa o ceza düşmez. Daha da arttırırız. Kuralları daha anlayamamışsın. Oldu, küfür edelim. Sonra çift hesap açıp devam edelim. Yok öyle yağma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.