İbekirPRO
Hectopat
Daha fazla
Bu olay yaklaşık 1 ay önceydi arkadaşım Abdurrahman normalde beni çok sever, sayardı. Beni korurdu. Ben de ona ilgi gösterirdim, dikkat ederdim (astım hastası). Sonra araya pandemi girdi, yine normal tam gaz devam. Discord, WhatsApp falan oyun oynuyoruz, konuşuyoruz, eğleniyoruz işte ama sonra bizi kıskanan arkadaşım nasıl bir komplo kurduysa arkadaşıma demiş, o bana mesaj attı, seni seni sevmiyormuş falan. O zaman bir olay olmuştu, zaten biraz dargındı. Bana dedi böyle yapmaz falan, bana anlattı. Ben dedim yok öyle bir şey dedim. Zaten bizi küstürmeye çalışıyor o falan, inanmadı ama 1 hafta sonra DC'de bir kavga olmuş. Durum şöyle: Bizim DC sunucusunun kurucusu yani en sevdiğim 2. arkadaşım herkese rastgele rol falan vermişti. O bizi küstürmeye çalışan şahıs ise sununun kurucusundan falan herkesten rolleri almış, bana rol vermiş. Herkesin ismini değiştirmiş, sonrada damacanayı benim üstüme devirmiş (benim olaydan haberim yok). Sonra girdim DC'ye. Ne oluyor abi, bilmem birisi rolleri dağıtmış. Kim acaba diyorlar. Biz yapmış olamayız. Roller tek sende var. Sen yaptın. Bütün sınıf tersine döndü. Üstüme yürüdüler. Banladılar beni. 1 hafta sonra bana sunucunun linkini göndermiş Abdurrahman (yani en sevdiğim arkadaşım). Bende dedim affetti beni falan zannediyordum ama aldı beni. Dedi ses kanlına gel konuşalım. Ben de bir daha yapma şöyle böyle diyecek herhalde diyorum içimden ama sese gelince bana söylemediği kalmadı. Ban yememek için buraya yazmayacağım ama küfür dışında her şeyi söyledi. Sonra banladı ve bana bu mesajı attı; "senden adamlığı öğrenemem. Bu bencillikle seni kimseden ayrı değil, aynı gruba koyarım. Sen böyle yaptın ve artık yalnızsın". Biz özelden falan kavga ediyoruz ama sonra benim bilgisayar (13 yaşına girecek) Zoom'da sıkıntı çıkarmaya başladı. Konu linkini aşağıya bırakacağım. Sonra bizim Şakir abiye (alt komşu bilgisayar mühendisi) gösterdim PC'yi. Yaptı ama Yandex'i silmiş. Benim DC oradaydı. Oradan giriyordum (uygulama hata veriyor). Şimdi ne yapacağım? Arkadaşım diyor ki denetlemeyi sıklaştırmış. Ses denetimi falan yapıyormuş. Arkadaşım Yusuf (sunucu kurucusu) banımı kaldırmak istemiyor. Kargaşa çıkar diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
İlişkimizin tersine döndüğü arkadaşım: Abdurrahman.
Sunucunun kurucusu: Yusuf.
Konun linki: EBA aşırı RAM kullanıyor
İlişkimizin tersine döndüğü arkadaşım: Abdurrahman.
Sunucunun kurucusu: Yusuf.
Konun linki: EBA aşırı RAM kullanıyor
Son düzenleyen: Moderatör: