Arkadaşım benim kötülüğümü istiyor

Tranter

Centipat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
8
11. sınıfa geçtim 2 senedir okulumda kafama uyan 3-4 arkadaşım oldu, bunlardan biri en yakın sayabileceğim bir arkadaşım var. Ama her zaman benim kötülüğümü istiyor gittiğim okul sebebiyle biraz rekabet ortamı var ve ne zaman ders çalışacak olsam veya kendi yararıma başka bir şey yapacak olsam yapmamı istemiyor. Ders çalışacağım zaman oyuna gel ders çalışma inek misin falan diyor ama kendi herkesten fazla çalışıyor ve bunu yüzüne söylersem büyük ihtimalle küsecek. Ne yapmam gerek? Bunu yüzüne söylersem büyük ihtimalle küsecek ve bu arkadaşım küserse diğerleri ile de konuşamam. Yardım edin.
 
Bırak küserse küssün. Arkadaş dediğin şey iyi kişilerle olacak. Böyle seni geri duruma düşürmeye çalışanlarla değil. Yüzüne karşı sen niye çalışıyorsun o zaman de. Daha da ilerlerse engelleyip sil. 2 yıl sonra sınavda onunla oynadığın oyun çıkmayacak. Tek tabanca olmak kötü değil ayrıca. Yanında mantar tabancalarıyla takılacağına tek tabanca takılmak daha iyi oluyor bazen :).
 
Arkadaşınız sizin kötülüğünüzü istemiş, siz hala yüzüne söylesem küser diyorsunuz. Arkadaşının kötülüğünü isteyen kişi arkadaş değildir. Size zarar veren arkadaşlarınız olacağına, hiç olmasın, sonradan daha iyi, daha anlayışlı kişilerle dostluk kurarsınız daha iyi. Önünüzde üniversite var, orada en kral ortamı kurarsınız, olur biter.
 

Geri
Yukarı