Evet, oyunu kendime 2018'de aldım ancak arkadaşıma yarım saat önce aldım.
Teşekkürler cevaplarınız için.
2. aldığınız olarak görüntüleneni iade ettiyseniz birkaç gün içinde alırsınız parayı.
Üst kısımda kendine almış, Alt kısımda yani bugün olan tarih de arkadaşına almış.Galiba oyun çok önceden alınmış bu neredeyse imkansız bir iade işlemidir. (Tabi yanlış görmediysem)
Arkadaşım oyunu sevmedi, zaten ben de sevmiyorum, iade etme şansım olsa ederdim. Arkadaşım iade ettikten sonra bende olan The Forest oyununu alıp beraber oynayacağız. Paranın derdinde değilim yani.Oyunu sevmen değil de paranı almak istemen gibi durmuş biraz![]()
Arkadaşım oyunu sevmedi, zaten ben de sevmiyorum, iade etme şansım olsa ederdim. Arkadaşım iade ettikten sonra bende olan The Forest oyununu alıp beraber oynayacağız. Paranın derdinde değilim yani.
Çok dedektiflik oyunu oynamak istiyorsanız sizi böyle alalım:
![]()
Save 65% on L.A. Noire on Steam
L.A. Noire is a violent crime thriller that blends breathtaking action with true detective work to deliver an unprecedented interactive experience. This complete edition of L.A. Noire includes the complete original game and all previously released downloadable content.store.steampowered.com
![]()
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Steam'de
Become the most celebrated detective of all time: Sherlock Holmes! Use your impressive talents as a detective to solve six thrilling and varied cases: murders, missing persons, spectacular thefts and numerous investigations that sometimes lead you into the realms of the fantastic.store.steampowered.com
Bitirmişsiniz ancak kendinize pek bir şey katamamışsınız. Her neyse konu dışına çıkmayalım.Oyunları bitirdim öneri için teşekkürler.
Bitirmişsiniz ancak kendinize pek bir şey katamamışsınız. Her neyse konu dışına çıkmayalım.
Arkadaşlar sorunu çözdüm, yani umarım çözmüşümdür. Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.
Anladım abi.Oyunlardan kendime bir şeyler katmam mı gerekiyor siz Minecraft oynayarak kendinize tahtadan ve koyun yünlerinden ev yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.