Arkadaşım ortada yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşın ilgi çekmeye çalışıyor olabilir mi? Belkide ailesi telefon, bilgisayar yasağı falan getirmiştir o yüzden ulaşamıyorsunuzdur bu kadar abartmaya gerek yok ama kötü bir şey olduğunu hissediyorsanız ya da eminseniz polisi arayın.

Yok ailesi ceza vermez de yani ne yapabilirim polise gitmekten başka?
Benim de başım belaya girer.

Hocam işte onlar yazıyor.

Hocam SS'te kuran, Allah yok, bacınızı g... S... Yazıyor. Videoda bir çocuk ağlayıp abi bırakın gideyim diyor ne alaka anlamıyorum. Ebasına falan zorla girmişler herhalde çocuğun. Veya dümdüz troll.

Evet EBA'sına girmişler arkadaşımın Discord'undan faland a herkese Allah'ına sövmüşler troll değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden şaka değil, çocuk ağlıyor, telefonları ulaşılamıyor. Düşünün EBA'dan hocalara sövmüş. Sizce bu şaka olabilir mi?

Evet EBA'sına girmişler arkadaşımın Discord'undan faland a herkese Allah'ına sövmüşler troll değil.
Arkadışınıza mı sövdürtmüşler yoksa discordu alıp kendileri mi sövmüşler? Kendisi sövdüyse niye bu adamların dediklerini yapıyor discordu kapatıp çıkmak yerine. Direkt hesabı dondurabilirdi. Veya bu adamları arkadaşınız nerden tanıyor? Niye arkadaşınız bu adamlarla discord aramasında?

Eğer şaka olsaydı düşünün EBA'dan hocalara okul müdürüne herkese sövmüş Discord'dan herkesin allahına sövmüş sence bu riski göze alabilir mi? Ve hala silmemiş mesajları.

Cidden şaka değil, çocuk ağlıyor, telefonları ulaşılamıyor. Düşünün EBA'dan hocalara sövmüş. Sizce bu şaka olabilir mi?
Hocam arkadaşınız siber zorbalığa uğramış.
Zorbalar muhtemelen "sesten çıkarsan hesaplarını sileriz" gibi şeyler söylediler, arkadaşınızda sesten çıkamamış.
Üstteki mesajımın iyimser olan durumu bu teoriyi destekliyor.

Arkadışınıza mı sövdürtmüşler yoksa Discord'u alıp kendileri mi sövmüşler? Kendisi sövdüyse niye bu adamların dediklerini yapıyor Discord'u kapatıp çıkmak yerine. Direk hesabı dondurabilirdi.

Hocam dediğinizin doğru ama EBA'ya nasıl girmişler? Belki de başka yerlere de girmişler ama ben sadece bunları gördüm. Kendisi sövmemiş, çalmışlar hesabı, sövmüşler herkese. Sonra seslide tehdit etmişler. Yani büyük ihtimal T.C. IP adresini falan bulmuşlar değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı