Arkadaşım yok

Aslında yalnızlık fırsattır. Önemli olan bunu değerlendirmek. Kendinizi geliştirmek için çok fazla süreniz oluyor. Spor yapabilir,ders çalışabilir,belirli konular üzerine alıştırma yapabilirsiniz. Ama siz kendinizi oyuna verirseniz (ki çoğunlukla bu böyle oluyor) sadece kendinize zarar verirsiniz. Aslında her şey sizin elinizde.
Evet yalnızlığın bana faydaları da oldu. Bilimsel konular hakkında çok fazla araştırma yaptım. Hatta bunu biraz abarttım ve lakabım Einstein oldu.
 
Sadece 1 haftalığına ortadan kaybolup şirin bir dağ köyüne gitmeyi çok isterim.

Bu şirin dağ köyü hangi il sınırlarındaysa biz de bilelim. Bu macera genelde 1 hafta haber alınamayıp, Müge Anlı'da jandarma ekipleri ile beraber cansız bedene ulaşılmasıyla sonuçlanıyor.
 
Bu şirin dağ köyü hangi il sınırlarındaysa biz de bilelim. Şirin dağ köylerimizde genelde bu macera 1 hafta haber alınamayıp, Müge Anlı'da jandarma ekipleri ile beraber cansız bedene ulaşılmasıyla sonuçlanıyor.
Sadece hayal dedim. Şirin bir dağ köyünde daha doğrusu bir Müge Anlı mekanında yaşamıyorum.
Bu seni daha güçlü yapar. (!)
Çok güzel ironi.
 
Son düzenleme:
Bikmayiz sizin için yapıyorlar iyi bir lise kazanın diye sen çalışkan değilsin.
Ben değilim? Eski okulumda okul birincisi okul ikincisi oluyordum yeni okulumdada pandemide olan eksikleri kapanıyor her sınavda iyiye gidiyor. Hatta çalışkan olmadığım (!) için Tübitak'ta meraklı ve çalışkan öğrencilerin gittiği bir kampa gittim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı