Arkadaşımı hileden nasıl soğutabilirim?

sucuklu baklava

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2020
Mesajlar
426
Yer
Uganda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncellikle iyi akşamlar arkadaşım neredeyse tüm oyunlarda hile yapmaya çalışıyor özellikle R6 da. Doğal olarak pek oynamak istemiyorum onunla çünkü benim de ban yemeye niyetim yok. Hiç sıkılmıyor hatta bazen diyorum "hile kullanmıyorsun değil mi" o da kullanmıyorum diyor. Tabii maçın ortasına gelince söylüyor. Bu arkadaşımı nasıl soğutabilirim hilelerden?
 
Soğuyamaz ki. 1 kere o tadı, basitliği aldıysa bitti onun için oyunlar. R6 güçlü AV kullanıyor diye biliyorum, HWID ban yemekten korkmuyorsa HWID Spoofer bulmuş olabilir. Ya bir okkalı ban yiyecek ya da kurtulmaz. Okkalı yerse de HWID Spoofer arayacak, bu böyle gidecek yani.

Kurtulmaz.
 
Ben de zamanında CS:GO hilesi kullanmıştım ama şu an kullanmıyorum. Neden? Çünkü ban yedim :D ban yediği zaman akıllanır. En azından paralı oyunlarda kullanmaz.
 
Hile kullanıldığı anda oyunun amacı bitmiştir. O arkadaşınızı da hileden soğutamazsınız. Tek çare o arkadaşınızla oyun oynamamak.

Amaç derken de örneğin hayatta kalma oyununda hile yaparsanız ölmezsiniz. Böylece oyunun amacı kalmaz.
 
Ben de hile buldum bak deyin ve ona atın, indirecektir.
Darkcomet rat diye program vardı meşhur, onu kullanabilirsiniz. Bilgisayarına sızın ve onu korkutun, en sonunda kendınız olduğunu söylemeyin, affettiğinizi söyleyin.

10 yıl boyunca değil hile, mouse bile kullanamaz korkudan.
 
Eskiden bende çok hileci biriydim CS 1.6 PUBG Lite, PUBG Mobile, CS:GO
Ama 400 TL'lik Steam hesabı 13 tane PUBG Mobile hesabı 2 tane PUBG Lite hesabı banlatdırdım daha da bulaşmak istemiyorum ne zaman aklıma gelse PC'yi kapatıyorum arkadaşını ban la gitsin bütün emekleri zaten bir daha yapmaz.
 

Geri
Yukarı