Arkadaşımı severim ama öyle iyi LoL oynar ki kill bırakmaz. Ayrıca çok da başarılı lise de sınıf denemesi yapıldı, okulda birinci oldu vicdansız. Ben ise 21.oldum(170 kişi içinden)ayrıca bayağı iyi kalecidir. Severim kendisini ama bazen deli ediyor yahu!
Et tabii ki. Senden daha iyi olduğu için birisini arkadaşlıktan çıkaracaksan çok işimiz var. Onun kadar iyi olmak için çalışabilirsin. Tercihen LoL'de değil, derste.
Et tabii ki. Senden daha iyi olduğu için birisini arkadaşlıktan çıkaracaksan çok işimiz var. Onun kadar iyi olmak için çalışabilirsin. Tercihen LoL'de değil, derste.
Kendin ol, başkalarını kıskanarak yaşamak en saçma şey. Ortalama 75 yıl yaşıyorsun, sen ölünce kimse hatırlamayacak seni bir süre sonra. 75 yılınını kıskanarak yaşama, hayatını yaşa. İlgini çekebilecek şeyler keşfet, bu alanda iyi ol.
Kendin ol, başkalarını kıskanarak yaşamak en saçma şey. Ortalama 75 yıl yaşıyorsun, sen ölünce kimse hatırlamayacak seni bir süre sonra. 75 yılınını kıskanarak yaşama, hayatını yaşa. İlgini çekebilecek şeyler keşfet, bu alanda iyi ol.
Ben ilişkini kes derim, sürekli moralin bozulacak çünkü düşündükçe. Sonuçta kaç kere dünyaya geliyorsun 1 kere geliyorsun onda da seni kötü hissettirecek şeylere izin verme, mutlu arkadaşlıklar edin.