ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #11 Ne yalan söyleyim Metin2 kadar hiçbir oyundan zevk almadım. Fakat kimseden görmediğim zararları o oyundan gördüm. İyi bir lise kazanamadım,harçlıklarımı tüm oraya yatırdım,ailemle kavga ettim,arkadaşlarımla aram bozuldu,notlarım düştü... Keşke o oyuna ayıracağım vaktin yarısını kitap okumaya yada diğer alternatiflere ayırsaydım. Kamu spotu gibi oldu ama acı gerçekler bunlar Uzaklaştırmaya çalışma , bence başaramazsın.
Ne yalan söyleyim Metin2 kadar hiçbir oyundan zevk almadım. Fakat kimseden görmediğim zararları o oyundan gördüm. İyi bir lise kazanamadım,harçlıklarımı tüm oraya yatırdım,ailemle kavga ettim,arkadaşlarımla aram bozuldu,notlarım düştü... Keşke o oyuna ayıracağım vaktin yarısını kitap okumaya yada diğer alternatiflere ayırsaydım. Kamu spotu gibi oldu ama acı gerçekler bunlar Uzaklaştırmaya çalışma , bence başaramazsın.
9 9947 Kilopat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 672 Çözümler 1 25 Haziran 2014 #12 Ya karakteri soy yada küfür, hile vb. ile ban yedir ben 68 levelde ban yemiştim bir daha da hiç ellemedim oyunu.
Ya karakteri soy yada küfür, hile vb. ile ban yedir ben 68 levelde ban yemiştim bir daha da hiç ellemedim oyunu.
Zafer Arda Esen Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #13 9947 dedi: Ya karakteri soy yada küfür, hile vb. ile ban yedir ben 68 levelde ban yemiştim bir daha da hiç ellemedim oyunu. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol kardeş tecrübeni paylaştığın için bilmiyorum herhalde itemlerini soyarım sanırsam. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2014
9947 dedi: Ya karakteri soy yada küfür, hile vb. ile ban yedir ben 68 levelde ban yemiştim bir daha da hiç ellemedim oyunu. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol kardeş tecrübeni paylaştığın için bilmiyorum herhalde itemlerini soyarım sanırsam.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Haziran 2014 #14 2 yıl zorla oynatmayın. Kendi kendine unutur. CS oynasın mesela.
PÖHH Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #15 İtemlerini parasını yere at çarın çalındıde bir daha baslıcak bir daha yap bir daha baslıcak bir daha yap sonradan kendi vaz geçicek
İtemlerini parasını yere at çarın çalındıde bir daha baslıcak bir daha yap bir daha baslıcak bir daha yap sonradan kendi vaz geçicek
Zafer Arda Esen Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #16 Silinen üye dedi: İtemlerini parasını yere at çarın çalındıde bir daha baslıcak bir daha yap bir daha baslıcak bir daha yap sonradan kendi vaz geçicek Genişletmek için tıkla... Zevkli olacak Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2014
Silinen üye dedi: İtemlerini parasını yere at çarın çalındıde bir daha baslıcak bir daha yap bir daha baslıcak bir daha yap sonradan kendi vaz geçicek Genişletmek için tıkla... Zevkli olacak
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #17 En iyisi başlayın CS 1.6 başlamak.
ErenBaskan Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #18 Hocam, arkadaşınız biraz bilgisayarını toparlasın rust oyununu öneririm size. Bu oyun yakında Türkiye'de ses getirebilir Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2014
Hocam, arkadaşınız biraz bilgisayarını toparlasın rust oyununu öneririm size. Bu oyun yakında Türkiye'de ses getirebilir
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #19 Web tabanlı strateji oyunları var, mesela DarkOrbit. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2014
D dnz003 Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #20 Mynet smeet'de takılıyorum ben tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2014