Arkadaşımın beni satması ve sonrası

ACExACE

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
4.835
Çözümler
5
Bir tane arkadaşım var, her oyunu birlikte oynuyoruz. LoL gibi oyunları hiç beceremez. 0-10, 1-10 ben kill salarsam anca alır. 1V1 hiç atamaz, botu zor keser, o derece. Her oyunda onu taşıyorum. Ona Rocket League'i öğrettim. İkimiz de Steam'de daha önceden almışız. Zaten ben arada oynuyordum. Bıraktığımda Gold'dum. Bu aralar tekrardan başladık. Neyse, o Gold'a kasmış (hayatta kasamaz, biri boostlamıştır). Ben de gümüştüm. Sonra rankımı düşürürsün, senle ben girmeyeyim falan dedi bana. Hep 1V1leri ben alıyorum açık ara farkla. Bugün ben de biraz kasılayım dedim ve şu an Plat'ım. Benimle girmek için yalvarıyor resmen. Ne olur girelim, sıkıldım falan diyor. Ben de rankımı düşürürsün diyorum. Tek başına da hayatta giremez. Topu sürmeyi geçin, düzgün vuramaz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karakter meselesi diyeceğim ama hakaret niteliğinde olacak, bence bu tip insanlardan uzak durun. Ben böyle insanları "kan emici" olarak tanımlıyorum. 😒
_114051530_whatsubject.jpg

Rütbe düşme korkusu olan arkadaşım ben değilim.

Bence arkadaşlığınızı bozmayın ama onunla oyun oynamayın. Sırf rütbe için arkadaş satılmamalı.
 
Bir tane arkadaşım vardı okulda. PUBG Mobile yeni çıkmıştı o zamanlar, kötü bir telefonu vardı zar zor oynuyordu biz de öylesine rank falan kasıyorduk. Ben bayağı iyi oynuyordum o zamanlar sonra 4-5 ay sonra birlikte girdiğimizde salıyordum, eğlencesine oynuyordum falan sonra bu yeni telefon aldı, o aralar da as rütbesine kasmış. Bende Platinum gibi birşeydim sanırım. Gel girelim dediğimde kanka girmeyelim şimdi odaklanamam gibisinden bir şey söylemişti. Aklı sıra bana bahane söyleyecek, rütbem düşük olduğu için benimle girmek istemedi, sen rütbemi düşürürsün demek istiyor aslında. O gün diktiri çektim ve bir daha da konuşmadım. O gün bu gündür rütbeli oyunlara lanet okurum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı