lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #21 Hyuuga Neji dedi: 5 10 dk bile olabilir bilgisayarınızı bir yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor.
Hyuuga Neji dedi: 5 10 dk bile olabilir bilgisayarınızı bir yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor.
ilia topuria Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İntel i5 12400F H610M Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #22 zKEBAB dedi: 1.5 IQ arkadaşlardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... 1.5 IQ değil bence. Şaka yapmak istemiş.
zKEBAB dedi: 1.5 IQ arkadaşlardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... 1.5 IQ değil bence. Şaka yapmak istemiş.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.489 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Aralık 2022 #23 ilia topuria dedi: 1.5 IQ değil bence. Şaka yapmak istemiş. Genişletmek için tıkla... Baya komikmiş hocam.
ilia topuria dedi: 1.5 IQ değil bence. Şaka yapmak istemiş. Genişletmek için tıkla... Baya komikmiş hocam.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 726 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #24 lusie dedi: Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor. Genişletmek için tıkla... Polat Alemdar Taktiği
lusie dedi: Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor. Genişletmek için tıkla... Polat Alemdar Taktiği
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #25 Şükrücan Akbulut dedi: Polat Alemdar Taktiği Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım. Temp prefetch temizledim. Discordu silip yükledim %appdata% den sildim felan baya uğraştım gitti gibi.
Şükrücan Akbulut dedi: Polat Alemdar Taktiği Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım. Temp prefetch temizledim. Discordu silip yükledim %appdata% den sildim felan baya uğraştım gitti gibi.
ilia topuria Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İntel i5 12400F H610M Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #26 lusie dedi: Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor.
lusie dedi: Yine geldi hocam. Hep uyarı veriyor defender. Yeniden başlatacağım. Orda cache yazısı gördüm. Büyük ihtimal önbelleğe sızıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #27 ilia topuria dedi: Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Şuan temizlenmiş olabilir hocam.
ilia topuria dedi: Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Şuan temizlenmiş olabilir hocam.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 726 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #28 ilia topuria dedi: Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle benim bilgisayara taratıyordum çıkmıyordu Malwarebytes ile taradım 8-9 tane bulmuştu.
ilia topuria dedi: Windows Defender'e güvenmeyin. BitDefender veya Kaspersky yükleyin tarama yapın. Windows Defender herşeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle benim bilgisayara taratıyordum çıkmıyordu Malwarebytes ile taradım 8-9 tane bulmuştu.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #29 Şükrücan Akbulut dedi: Aynen öyle benim bilgisayara taratıyordum çıkmıyordu Malwarebytes ile taradım 8-9 tane bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Şuan virüs yok gibi kendisi dedi zaten şaka virüsü dedi.
Şükrücan Akbulut dedi: Aynen öyle benim bilgisayara taratıyordum çıkmıyordu Malwarebytes ile taradım 8-9 tane bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Şuan virüs yok gibi kendisi dedi zaten şaka virüsü dedi.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 726 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #30 lusie dedi: Şuan virüs yok gibi kendisi dedi zaten şaka virüsü dedi. Genişletmek için tıkla... Her şakanın altında bir gerçek yatar.
lusie dedi: Şuan virüs yok gibi kendisi dedi zaten şaka virüsü dedi. Genişletmek için tıkla... Her şakanın altında bir gerçek yatar.