crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #21 suleymandy dedi: İnşallah hocam da bir sürü oyun kodu vb.'de atıyor ve içinden güzel oyunlar çıktı. Atmasına gerek yok ama atıyor Eki Görüntüle 1050361 Şu an yaşım 14, 18 yaşımı doldurduğumda ilk işim o olacak, yaşıtız zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ekleyin beni sizde pişer belki banada düşer (!)
suleymandy dedi: İnşallah hocam da bir sürü oyun kodu vb.'de atıyor ve içinden güzel oyunlar çıktı. Atmasına gerek yok ama atıyor Eki Görüntüle 1050361 Şu an yaşım 14, 18 yaşımı doldurduğumda ilk işim o olacak, yaşıtız zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ekleyin beni sizde pişer belki banada düşer (!)
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #22 crypotx dedi: Hocam ekleyin beni sizde pişer belki bana da düşer (!) Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa diyelim, neyse iyi geceler eğer yarın Papara'ya para aktarabilirsem oyun göndericem biraz ona.
crypotx dedi: Hocam ekleyin beni sizde pişer belki bana da düşer (!) Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa diyelim, neyse iyi geceler eğer yarın Papara'ya para aktarabilirsem oyun göndericem biraz ona.
K Kadir Seven Decapat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 141 1 Haziran 2021 #23 İmperceptible dedi: Benim arkadaşım son buluşmada 10 TL paramı çaldı. Ne güzel arkadaşlıklar be. Sende karşılık verebilirsin dönere götürme vs. Genişletmek için tıkla... Ben de cips almıştık. Elimde cips almısti, hepsini yemişti, çiğ köftemi ısırmıştı. Elimde icecegi alip içiyordu kuzenim. suleymandy dedi: İnşallah hocam da bir sürü oyun kodu vb.'de atıyor ve içinden güzel oyunlar çıktı. Atmasına gerek yok ama atıyor Eki Görüntüle 1050361 Şu an yaşım 14, 18 yaşımı doldurduğumda ilk işim o olacak, yaşıtız zaten. Genişletmek için tıkla... Zenginmi acaba ya da kod mu üretiyor sitesi falan mı var? Maşallah yani siz de ona biriktirdiğinizde karşilık verirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
İmperceptible dedi: Benim arkadaşım son buluşmada 10 TL paramı çaldı. Ne güzel arkadaşlıklar be. Sende karşılık verebilirsin dönere götürme vs. Genişletmek için tıkla... Ben de cips almıştık. Elimde cips almısti, hepsini yemişti, çiğ köftemi ısırmıştı. Elimde icecegi alip içiyordu kuzenim. suleymandy dedi: İnşallah hocam da bir sürü oyun kodu vb.'de atıyor ve içinden güzel oyunlar çıktı. Atmasına gerek yok ama atıyor Eki Görüntüle 1050361 Şu an yaşım 14, 18 yaşımı doldurduğumda ilk işim o olacak, yaşıtız zaten. Genişletmek için tıkla... Zenginmi acaba ya da kod mu üretiyor sitesi falan mı var? Maşallah yani siz de ona biriktirdiğinizde karşilık verirsiniz.