Arkadaşımın Valorant hesabı benim yüzünden ban yedi

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşımın Valorant hesabı benim yüzümden ban yedi. Çok yakın arkadaşımdı 1.5 yıllık. Çocuk hesabının parasını istedi. Yatırdığı bende sinirliydim o ara attım konuşmayı kestim okulda konuşmuyorduk falan başka arkadaşım yok barışmak istiyorum da sizce yüzsüzlük gibi mi olur? Ne yapmalıyım?

Arkadaşımın Valorant hesabı benim yüzümden ban yedi. Çok yakın arkadaşımdı 1.5 yıllık. Çocuk hesabının parasını istedi. Yatırdığı bende sinirliydim o ara attım konuşmayı kestim okulda konuşmuyorduk falan başka arkadaşım yok barışmak istiyorum da sizce yüzsüzlük gibi mi olur? Ne yapmalıyım?

Ne yaptınızda ban yedi?

Başkası olsa da aynısını yapacaktın. Paran varsa ver. Arkadaşlarını iyi seç. Eğer gerçek dost olsaydı canın sağ olsun der geçerdi.

Ne yaptığınıza göre yorumlayacağım eğer hile vs kullandıysan bende sinirlenirim ama eğer küfür vs ettiysen oyunda aramı halletmeye çalışırdım.

Hile fakat hileden dolayı küsmedi zaten başka oyunlarda da hile yaptık Wolfteam flan başta ödemicektim tartıştık sonra attım konuşmadık.

Parasını ödediysen sorun yok, kendine farklı arkadaş bulabilirsin. O arkadaştan daha da hayır gelmez muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı