Yaklaşık 15 yıllık bir neredeyse beraber büyüdüğüm bir arkadaşım var. Kendisini bildim bileli hiçbir zaman bana samimi gelmiyordu hep yalan dolan kolpa atarak bana hiçbir zaman doğruyu, o doğru olan şey gerçekleşene kadar söylemezdi. Benim iyiliğimi istemediğini uzun süredir biliyorum. Basit bir örnek olarak konuştuğu herhangi bir kız olduğunda bile beni neredeyse unutuyor ve sadece işine geldiği zaman bana geri dönüş yapıyordu mesajlaşmada. İnsanlar 1-2 sene de bile dost olabiliyorken ben asla bu kadar yıl geçmesine rağmen bu benim dostumdur diyemem demem yani. Bu konuyu açmamın sebebi artık kâle alamıyorum ve böyle içimde bir sinir bir yedirememezlik duygusu (kıskançlık değil) var ama bilmiyorum tam olarak, artık bana düşmanım gibi geliyor. Bu dediğim şeylerin onun içinde ben tarafından öyle olduğunu düşünüyorum çünkü yaptığı davranışlar çok belli ediyor. Yani bu kadar uzun süre geçmiş bir arkadaşlığı bitirmek kolay değil ve başka arkadaşım da yok sanal veya yakın çevremde. Bana fikir vermenize ihtiyacım var, okuyan herkese teşekkür ederim.