Arkadaşın kırdığı saatten para almak doğru mudur?

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Konu acmsitim saatle ilgili arakadasim koluma vurdu saat düştü ve mekanizması bozuldu. Öğle arasında beraber geziyoruz başka sınıfta. Siz para alır mıydınız, bilerek yapmadı ise?

Konu acmsitim saatle ilgili arakadasim koluma vurdu saat düştü ve mekanizması bozuldu. Öğle arasında beraber geziyoruz başka sınıfta. Siz para alır mıydınız, bilerek yapmadı ise?

Eğer gerçekten arkadaşın ise zararını karşılamayı teklif eder, eğer teklif etmedi ise iste.

Bilerek yapmadı ise durumu da yoksa bence alma.

Arkadaşımın yakın arkadaşı dedim bari yarisini versin, maddi durumları nasıl falan diye sordum. O da dedi para getir dersen getirmez sene fiyat söyle çok değilse getirir falan dedi. Yarın yaptıracağım 20-30 lira tutarsa istemem de 50 falan derse isterim.

Kendisi zaten markete girdiğimiz de bile bir şey almıyor.

İsteyin, senin ailen o parayı kolay kazanmıyor. Vermezse yapacak bir şey yok fakat öyle bir yüzsüzlük yapar mı? Sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…