Arkadaşla senkronize film izlemek

HardPlayer

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
1.152
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Graphic Designer
Selamlar,

Pandemi sürecinde arkadaşımla senkron bir şekilde film izlemek istedik. Bunun için film sitelerine hiç girmek istemiyorum, kaliteleri berbat ayriyeten reklam çok ve de donuyor sürekli. İnternetim gayet yeterli olmasına karşın! Yapmak istediğim şöyle bir şey: Bendeki Full HD filmleri bir platforma upload edip oradaki linki kopyalayıp Sync Watch uzantısını kullanarak birlikte izlemek. Bu noktada da şöyle bir sıkıntı doğuyor. Mesela YouTube'a upload edince telif atıyorlar, tek sıkıntısı bu, Vimeo, Dailymotion gibi platformlara atılamıyor, boyut ve süre fazla diyor. Drive da olmuyor ne yazık ki...

Bendeki filmi upload edip link alabileceğim bir platform var mıdır? Bunun dışında başka bir yol biliyorsanız eğer her türlü fikre de açığım, teşekkürler.
 
Stremio'nun bununla ilgili bir plug-in'i vardı sanırsam. Uygulamayı indirip eklentiler kısmından bir araştırın derim. Sorunuz bu olduğu için cevabı vermek istedim ama bence bu kadar kasmayın. İkiniz de kendiniz izleyin geçin.
 
Filmi kendi bilgisayarınızdan açıp Discord'dan ekran paylaşımı ile izlemeyi deneyebilirsiniz.
Zoom'a göre Discord kat kat iyi. Discord'u beğendim açıkçası. Ama ekran kartının gücüne göre de kalite değişiyor sanırım onu fark ettim. Ekran kartı driverı sorunsuz olması gerekiyor ama bilginize. Diğer tavsiyeleri okudum, Netflix üyeliğim yok. Stremio'nun çalışma mantığı nedir mesela onu bilmiyorum. Çeşitli sitelerden filmi çekiyor mu tam olarak nedir onun çalışma mantığı? Bir de arkadaşımla senkronize bir şekilde izleme imkanı veriyor mu?
 

Geri
Yukarı