Arkadaşlarım bana kötü davranıyor ve sevilmiyorum

Onların eğlencesi bu ise sende onlara bu şekilde davranmalarının ne kadar itici ve çocukça olduğunu söyleyebilirsin.
İnan bana bu tipte olan insanlar laf anlamazlar. Kısa bir süre önce ben de böyle 1-2 insanla uğraşmak zorunda kaldım. Onlara yapmayın dememe rağmen inatla yapmaya devam ettiler. Bu kişilere laf anlatmak deveye kuğ gölü balesi yaptırmaktan daha zordur.
 
Boş ver o neyse ban yemeyelim. Bilgisayar oyunları oyn,a benim de 1 tane arkadaşım dahi yok fakat oyun oynayarak video izleyerek forumda gezerek mutlu oluyorum üzülme.

Boş ver o neyse ban yemeyelim bilgisayar oyunları oyna benim de 1 tane arkadaşım dahi yok fakat oyun oynayarak video izleyerek forumda gezerek mutlu oluyorum üzülme.

Bana da en yakın arkadaşlarım saçma sapan hareketler yapmıştı anında sildim defterden 6 ay kapımdan gitmediler asla konuşmadım bir daha.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraderim böyle ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzme. Doğru arkadaşı ve arkadaş ortamini hemen bulamazsın. Okuldaki arkadaşlarına bak biraz. Eğer bunlara aldirirsan seni üzmeye devam ederler. Böyle şeylerde umursamamak en iyisidir. İlla ki iyi arkadaşı bir şekilde bulursun. Ama ben mahalleden bulabileceğini sanmıyorum. Dediğim gibi okuldan biseyler çıkabilir.
 
Ben de zamanında ortamımdaki arkadaşlarımla dalga geçerdim onları hor görürdüm ama onları sevmiyor değildim. İşin ilginç tarafı onlarla dalga geçmeme rağmen beni diğer arkadaşlarlarına nazaran daha çok severlerdi. Şu an 20 yaşındayım ve uzak-yakın hiç bir arkadaşımla kavga etmedim. Etsem bile en fazla bir gün küs kalmışımdır. Şu an da arkadaş ortamımda çok düzgün bir arkadaşım var ve arkadaşlar olarak bu arkadaşı sinirlendirmeyi çok seviyoruz. Sinirlendirerek küfür ettirmeye calışırız. O da alıştı artık. Ama onu sevmiyor değiliz. Hatta yardım istese koşarak giderim. Yani dalga geçmek baska bir şey sevmemek baska bir şey. Seni sevmemelerinin bir sebebi vardır.
 
Sanaldan arkadaş edin diyenleri takma. 1 tane gerçek arkadaş 500 tane sanal arkadaştan iyidir.

Okul okumuyor musun? Okuldan arkadaş bul.
 
Sanaldan arkadaş edin diyenleri takma. 1 tane gerçek arkadaş 500 tane sanal arkadaştan iyidir.

Okul okumuyor musun? Okuldan arkadaş bul.

Okul tabii okuyorumda şu an bildiğiniz gibi Online dersler var ben aslında bana kendimi "asi" çocuk diye tanıtmışım.

Kız arkadaşımın onlardan birinin kuzeni olması.
DC'de tanıştığım bir arkadaşım var ama onla görüşemediğim için bir şeyleri değiştirmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız kalmaktan neden bu kadar çekiniyorsunuz ki. Ben lisenin son 2 senesinde okulda günde toplasan 10 kelime bile konuşmazdım birileriyle. Çok yapmacıklardı. Siz de uzaklaşın bence. Size yararı (iyi anlamda çıkar değil) olmayan kişilerle arkadaşlık dostluk kurmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı