Arkadaşlarım bana kötü davranıyor ve sevilmiyorum

Madem bu kadar karaktersizler, iletişimini kesip eve kapan ve kendini geliştirecek uğraşılar bul ki ileride onlar senin karşına çıktıklarında ağızlarının payını verebilesin.
Aslında profesyonel bi şekilde futbol oynuyorum bazen beni kıskandıklarını düşünüyorum (düşünmüyorum beni kıskanıyorlar)
 
Yaşınız ilerledikçe çevrenizi genişleyecektir, çevrenizi genişlettikçe ve kendinizi geliştirdikçe de insanlar size daha alaycı, kötü davranacaktır ama illa bir veya iki sizle eş insan bulacaksınızdır. (ki bulmasanız da bence çok önemli değil) O yüzden çevrenizdeki çocuklar (insanlar) kötü ise, kötüye ayak uydurmayın, siz iyi olun onlar (kötü davranışta bulunanlar) size ayak uydursun. (Tabi daha önemlisi kişisel uğraşlar (kendinizle vakit geçirmeyi bilin) bulmaya çalışın: Kitap okumak, enstrüman çalmak vs. gibi.)
 
13 yaşındayım ve mahalledeki arkadaşlarım bana sürekli kötü söz söylüyor. Her söylediğim söze dalga geçerek (mal yahu vs. daha aşağılayıcı) başka arkadaşımda yok ne yapacağımı bilmiyorum. Ve şişe çevirmece oynuyorduk bir arkadaşım soruyordu (bana değil)-bu ortamda en sevmediğin kişinin adının baş harfi ona sorulmadığı halde.
Benim baş harfimi söyledi (başka yoktu o harfle başlayan) ve diğer arkadaşımda aynı şeyi söyledi. Bıktım artık katlanamıyorum yalnız kalmaktan korkuyorum başka arkadaşım yok.
Yalnız olmak yanlış insanlarla olmakdan iyidir görüşmessiniz olur biter.
 

Geri
Yukarı