Arkadaşlarım beni engelledi

MSGADZE

Decapat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
163
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ben 8.sınıf öğrencisiyim. Bu sene 2 tane yakın arkadaşım vardı biri ile daha yakındım uzak olduğum ile kavga ettik ve beni engelledi. Sonra LGS'ye girdik ve yakın olduğum arkadaşım bana biraz mesafeli davranmaya başladı ve az önce baktığımda beni her platformdan engellediğini fark ettim. Sizce neden engellemiş olabilir? Normalde çok yakındık onunla beraber yedik içtik her şeyi beraber yaptık bana 500 TL borcu vardı arkadaşımdır bir şey olmaz dedim sorun etmedim ama o beni engelledi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim her dosta dost demiyeceksin paranı geri al kendine yeni bir arkadaş ara ve onla dost olmaya calışır 2-3 hatasını gördüğün zaman arana mesafe koy onutmayalımki dost la arkadaş aynı değildir.

Hocam para 500 değil 300 o anki dalgınlıkla yanlış yazdım parayı alacağım almasına da evine gittiğimde kimse kapıyı açmıyor 1 haftadır evde yoklar

Hocam paranızı alın gerisini boş verin derim ben.

Hocam para 500 değil 300 o anki dalgınlıkla 500 yazdım parayı alacağım almasına ama evinde gittiğimde kapıyı kimse açmıyor 1 haftadır evde yoklar
 
Hocam para 500 değil 300 o anki dalgınlıkla yanlış yazdım parayı alacağım almasına da evine gittiğimde kimse kapıyı açmıyor 1 haftadır evde yoklar.

Hocam para 500 değil 300 o anki dalgınlıkla 500 yazdım parayı alacağım almasına ama evinde gittiğimde kapıyı kimse açmıyor 1 haftadır evde yoklar.

Kardeşim isterse 200 TL olsun ailenle konuşcaksın böyle böyle paranı geri alacaksın.
 
Kaçan kovalanır, benim de yaptığım en büyük hatalardan biri insanlara gereğinden fazla değer vermekti. Paranı al ve hayatından sil.
 
Hocam ne orta okul ne lise, hiç bir arkadaşlığın şanslı (temiz, dürüst,güvenilir insanlara denk gelme olasılığı) değilsen kalıcı olmaz. İnsan her yaşta ve her döneminde kendi menfaatlerini düşünen bir varlıktır. Asosyal ol demiyorum ancak kime güveneceğini kime güvenmeyeceğini iyi seçmen gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı