Lainen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ortaokuldan beri tanıdığım ve arkadaşlık kurduğum insanlar. Eskiden de böylelerdi aslında ama aklım almıyordu, kendimi şaka yaptıklarını düşünerek avutuyordum. Artık öyle gelmiyor sanki beni incitmek istiyorlar gibi, ailem ile sıkıntım olduğu zaman hep onlara anlatırım çünkü anlatacak başka kimsem yok. Onlara anlattığım zaman ise dalgaya vururlar ve ailem ile dalga geçerler. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ama beni umursamadılar. 3 okul değiştirdim bu zamana kadar ve hepsinde sıkıntı yaşadım. Okul değiştirme sebebim ise, okuldaki bütün herkesin bana kötü davranmasıydı. Sonra kendi kendime " insanlar neden bana kötü davranıyor? " diye sormaya başladım ama cevap bulamadım. Aileme okul değişmeyi istediğimi söylediğim zaman ise, " neden böyle birisisin? Neden insanlar ile güzel ilişkiler kuramıyorsun." sözlerini duyuyorum. Ailem ile zor zamanlar geçiriyorum ve onlara sıkıntılarımı bahsettiğim zaman umursamıyorlar. Umursadıkları tek şey derslerim, derslerimin birçoğu ise 50'nin altında. Notlarımı daha bilmiyorlar ama öğrendikleri zaman ne olacak bilmiyorum. Okul değiştirmeyi istiyorum ama değişmeme izin vermiyorlar. Sadece biraz sevgi ve mutluluk istiyorum çok mu şey istiyorum?