Arkadaşlarıma kendimi nasıl kanıtlayabilirim?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar...
5 senedir bilgisayar, programlama üzerine bayağı bir araştırma yapıp bilgi sahibi oldum. Ama okulda arkadaşlar benim hiçbir şey bilmediğimi düşünüyor ve hakkımda iftira bile atıyorlar. Bu çok sinirime gidiyor tabii. Bana bilgisayar sorunlarını soran arkadaşlar da oluyor ama diğer çocuklar gelip bu Ahmet bilgisayardan anlamıyor her şeye format atın diyor falan diyerek uzaklaştırıyorlar. Sizce bu insanlara kendimi nasıl kabul ettirebilirim? Elimde M.E.B onaylı Visual Basic bildigime dair sertifikam dahi var ama bu cahiller onu da küçük görüyor. Arkadaşın bilgisayara keylogger atıp ona Error mesaj vererek kimmiş bilgisayardan anlamayan tarzı yazılar yazmayı düşünüyorum. Sizin aklınıza gelen bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sertifikamı görmediler onu basit bir şey sanıyorlar görseler de bir şey değişmez. Kafa bulmuyorlar, eziyorlar bildiğin.

Yapacağın en iyi şey ilk önce Server dosyası oluşturarak (Rat programı ile) bilgisayarına sızmak ve çıkarken ''Bana inansaydınız bunlar olmazdı başlıklı bir text belgesi oluşturarak bunu yazmak ve çıkarken bilgisayarındaki bazı dosyaları sil. (Önemli olan dosyaları sil :vıy:)

Not: Şaka ve intikam amaçlıdır. :D Hatta videoya bile alabilirsin. Onların bilgisayarları senin elindeyken yani senin kontrolünde iken cep telefonu ya da masaüstü video çeken bir program ile videoyu çekmen hatta buna bile inanmasalar eğer onların bilgisayarlarında kamera varsa onu aç :D Umarım yararlı olmuştur.

Yapacağın en iyi şey ilk önce Server dosyası oluşturarak (Rat programı ile) bilgisayarına sızmak ve çıkarken ''Bana inansaydınız bunlar olmazdı de ve bilgisayarındaki bazı dosyaları sil. (Önemli olan dosyaları sil :vıy:)
Nihahaha evet bu hoşuma gitti. Intikam gözümü kör etti.

Dostum ben senin yerinde olsam adam toplar döverim. Öbürleri de bir şey diyemezler korkarlar :D (Tabi ki şaka ama keylogger atmak iyi fikir olabilir :D )

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı