Arkadaşlarla oynanabilecek oyun tavsiyesi

tanerizm

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
941
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
1-2 güne Steam sonbahar indirimleri başlıyormuş. 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var The Forest-CS:GO vs. oyunlar oynuyoruz. Steam'de önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan ve yüksek sistem gereksinimi istemeyen eğlenceli oyun önerilerine açığım :).Önermeyin diye zaten mevcut oyunları yazıyorum.
Don't Starve Together.
The Forest.
ETS 2.
CS:GO.
Payday 2.
Human: Fall flat.
Among Us.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Among Us oynayabilirsiniz. CS'de oynayabilirsin fakat eğer oynayacaksanız topluluk sunucularına falan girin yoksa rekabetçide kanser olma ihtimaliniz var :)
 
.Önermeyin diye zaten mevcut oyunları yazıyorum.
Among Us oynayabilirsiniz.
download.jpg
 
Left 4 Dead 2. 2-4 kişiye kadar gayet zevkli oynanıyor.
Hazır zombi temalı öneride bulunmuşken, Dying Light da olabilir. Sonbahar indirimlerinde muhtemelen 20 TL civarına düşecek. Arkadaşınızla co-op oynayabileceğiniz gayet zevkli bir açık dünya zombi temalı oyun.
 
Gang beasts. Kavga güreş. Birbirinizi platformdan aşağı atmak olay. Ama platform derken çeşit var. Buzullar, tren, boks arenası ve niceleri. Çok keyifli bir oyun. Düşerse sanırım 15 TL gibi bir fiyatı olur.
 
Left 4 Dead 2. 2-4 kişiye kadar gayet zevkli oynanıyor.
Hazır zombi temalı öneride bulunmuşken, Dying Light da olabilir. Sonbahar indirimlerinde muhtemelen 20 TL civarına düşecek. Arkadaşınızla CO-OP oynayabileceğiniz gayet zevkli bir açık dünya zombi temalı oyun.

Ha Left 4 Dead 2'de var onu listeye eklemeyi unutmuşum neyi eklemeyi unuttum acaba diyorum sabahtan beri :D. Sağ ol yine de.
İlk defa kendimi alıntıladım :)

Çok güzel oyunlar kral sağ ol ama keşke sistem gereksinimleri de güzel olsa :(.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı