Arkadaşlık gününüz kutlu olsun

Makaleler
49
Maalesef kutlayacağım bir arkadaşım yok.🥺

Arkadaşı olanların arkadaşlar günü kutlu olsun.

Kimse benim telefonumu açmıyor. Mesaj atıyorum görüldü atıyorlar. Bu çevremdeki herkes için geçerli. Birkaç kişi haricinde neredeyse hiç kimse yok, ancak onlar da birinci derece akrabalarımdan olan kişiler. 😕

Kimse benim telefonumu açmıyor. Mesaj atıyorum görüldü atıyorlar. Bu çevremdeki herkes için geçerli. Birkaç kişi haricinde neredeyse hiç kimse yok, ancak onlar da birinci derece akrabalarımdan olan kişiler. 😕
Sizin de arkadaşlık gününüz kutlu olsun hocamm❤️

@Ozonback Bak bak arkadaşlık günüymüş 8. yılımıza neredeyse girdik. Kutlu olsun balığı fazla seven arkadaşım.

1000 gün kemer tutan bir adamın nasıl arkadaşı yok tartışılır ama arkadaşlık gününüz kutlu olsun.

1000 gün kemer tutan bir adamın nasıl arkadaşı yok tartışılır ama arkadaşlık gününüz kutlu olsun.
Düzelteyim: 1316 gün.
Arkamdan vuran olunca, olmuyor maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı