Yazdıklarınızı okudum teşekkürler tavsiyeleriniz için ancak ailemle yaşamayı söylemeyi unutmuşum. Şu an babamın evinde "yan gelip yatan" olarak görüldüğüm için eve evcil hayvan almam bile gözlerine batacak.
Daha çok sosyalleşmek için önereceğiniz fikirler daha kıymetli olacaktır.
Yazdıklarınızı okudum teşekkürler tavsiyeleriniz için ancak ailemle yaşamayı söylemeyi unutmuşum. Şu an babamın evinde "yan gelip yatan" olarak görüldüğüm için eve evcil hayvan almam bile gözlerine batacak.
Muhabbet kuşu almanıza karışacaklarını sanmıyorum. Kedi, köpeğe laf edebilirler dediğiniz gibi. Onun dışında bir işe girmenizi tavsiye ederim, kafe de çalışmak size iyi gelir yeni birileriyle tanışır çok insanla haşır neşir olursunuz. Rahat bir kafe tercih edebilirsiniz.
Yaz tatili için bir iş arıyorum bunun için kafeler vs. önceliğim olacak teşekkürler beyler. Peki birbirini tanımayan üniversitelilerin kitap okumak/ders çalışmak için kurduğu gruplara nasıl katılabilirim? Ya da nasıl bulabilirim?