Arkam olmadığı için kavgadan sonraki süreçten çekiniyorum

Teşekkürler

Bunu uygulayacağım başka bir konuda birşey sormuştum orda gelisebilirsin fln demişlerdi bı kontrol edebilirmisin
Kanka, discordun var ise ekle beni. Evde yapabiliceğin full body bir program yollayayım. En iyisi salona gitmek ama şuan almaz galiba seni. Tanıdık var ise gidebilirsin. Yok ise eve ağırlık seti alabilirsin, temel hareketler var zaten. Geliştir kendini öyle. Güçsüz kalma valla bak çok ciddi söylüyorum. Medeniyet falan diyorlar ama boş, ben ortaokuldayken çok ezildim, zorbalık yaparlardı ses çıkaramazdım. Çok kötü bir durum, bunu yaşamamak için kendine güvenmen lazım. Kendine güvenmen için de spor yapman lazım, güçlü olduğunu bilmen lazım.

Discord'unu bırak ekleyeyim.
 
Benim 1-2 arkadaşım hariç tanıdığım kimse yok kavgada arkamda duracak kimsede yok biriyle kavga ettikten sonra abilerini vesaire çağırıyorlar ne yapmam gerek.
Dostum 3.sınıftan lise 3 e kadar çingene Mahallesi'nde okudum hatta adres vereyim Yahya Kemal Mahallesi'nde okudum yıllardır görmediğim kavga olmadı hatta biz tinercilerle bile kavga ettik bize bulaşıyorlar diye çok dayak yedik bazen kaçtık ama lise de öğrendim ki cidden boş karşındakinin bir yanlış hamlesinde ya da isteyerek yaptığı gözünün döndüğü bir anda hayatın kararabilir. Kendini ezdirme ama kavga olacaksa gerekiyorsa sus ve uzaklaş öyle kolay kolay arka edinemezsin kendine ben 5 yılda hayatımın dostlarını gördüm hepsi de kavgadan korkmayan arkamda duran kişilerdi hala öyleler ama kavga iyi bir şey değil zorunda olmadıkça , bak sen kavga edersin döversin karşındaki toplar arkandakileri gider evini yakar sevdiklerine bir şey yapar gözümle gördüm bunları o yüzden ya hiç gitmeyecektin ya da sevdiklerini kaybetmeyi göze alacaksın küçüksün daha zaten sana kalmış seçim. Bulaşma öyle işlere sağlam Adama denk gelirsen 10 yıl da olsa bırakmaz peşini benden sana tavsiye ayrıca kekolardan bi şey olmaz kaç kere laf atıp elimde kaldılar ama tekrar söylüyorum bulaşma ya da seçim senin karar senin.
 
Ben kendime güveniyorum fakat adamlar 30-40 kişi gelebilirimi 1 kişiye onu merak ettim

40 kişi gelmez ama ortalama 15-20 kişi gelirler. Beni bir keresinde 20v3'te araya alıp gözümü şişirmişlerdi.
 
7. sınıf için çok derin bir mevzu. Senin için uzak olmayan anaokulu hayatında bunları öğretmeleri gerekiyordu. Dinelemedin mi dersi, neyse şimdi hayat bilgisi dersinde öğrenirsin.
 
Aynen kanka onlarda hemen ring düzenler böyle sana özel.

Tek gezerken düşürüp girişip kaçacaksın sonra çocuğa bok atacaksın ne oldu ağzını burnunu dağıttım diye. Gidip direkt dersen gel teke tek diye seni araya alıp sakat ederler :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı