EnSaRArS11
Centipat
DLC'siz 25TL şu an sunuculara girerken dlcm olmadığı için sıkıntı çıkartır mı?
Alınmaz. Oyuna girdim rastgele sunucuyu seçtim bağlandım. Bir düşman gördüm adam 2D idi gerçekten bak dalga geçmiyorum 2D karakter vardı. Battlefield 2 bile daha iyidir ona göre. Ayrıca o tarz oyunları seviyorsan Insurgency'ya da Squad önerebilirim.
askeri rp amaçlı istiyorum konuşmalı vsAlınmaz. Oyuna girdim rastgele sunucuyu seçtim bağlandım. Bir düşman gördüm adam 2D idi gerçekten bak dalga geçmiyorum 2D karakter vardı. Battlefield 2 bile daha iyidir ona göre. Ayrıca o tarz oyunları seviyorsan insurgency ya da squad önerebilirim.
Askeri rp amaçlı istiyorum konuşmalı vs.
Söylediğin hangi oyunlarda o var pek bilmiyorum.
Kesinlikle Squad almalısın arasında dağlar kadar fark var.askeri rp amaçlı istiyorum konuşmalı vs
söylediğin hangi oyunlarda o var pek bilmiyorum
Ya kardeşim boş konuşma lütfen ben gördüğümü söylüyorum girdim servera silahların textureları bile kalitesiz. Hayatımda en son oynayacağım oyunlardan sanırım 20 dakika bile dayanamadım iade ettim. Squad kat kat daha iyi bir oyun gerçekçilik için.Alınır fakat gireceğin moda göre veya gireceğin servere göre DLC isteyebilir.
Çok saçma oyunu hiç oynamadığınız belli düzgün bir servere girip binlerce saat oynayabilirsin.
Bu arada Ensar hangi ilde yaşıyorsun ?
Kesinlikle Squad almalısın arasında dağlar kadar fark var.
Ya kardeşim boş konuşma lütfen ben gördüğümü söylüyorum girdim servera silahların textureları bile kalitesiz. Hayatımda en son oynayacağım oyunlardan sanırım 20 dakika bile dayanamadım iade ettim. Squad kat kat daha iyi bir oyun gerçekçilik için.
Bu arada ensar hangi ilde yaşıyorsun?
Açıkçası karakterlerin 2D olacağı oyunu oynamaktansa paşa paşa Squad oynarım.İşte sorun 20dk oynayıp bu kadar emin konuşman 5K saatim var ve gayet eğlenceli geçiyordu zaten oyun 2013 yılında çıktı ne kadar iyi olmasını beklersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.