Arma 3 Uygulama Hatası

Suatkrk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ArmA 3'de hiçbir servera giremiyorum. Daha dün hiçbir şey yoktu. Normal oynuyordum. İlk olarak aşadaki resimde görünen hatayı aldım. Tamam deyince bir aşadaki hata karşıma çıktı. Battleye güncelledim. Oyun orjinal'dir. Dosya doğrulama yaptım. Şu ana kadar aklıma gelen bunlar. Denemeye çalıştım fakat hata devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

1.png
2.png

Oyunu yeniden temiz bir şekilde yüklemeyi dene. Battleye'ı da temiz bir şekilde yükle. ArmA 2'de birçok sorunumu çözmüştü silip tekrar yüklemek.

Oyunu yeniden temiz bir şekilde yüklemeyi dene. Battleye'ı da temiz bir şekilde yükle. ArmA 2'de birçok sorunumu çözmüştü silip tekrar yüklemek.

Silip yüklemeyi denedim fakat 15-20 gün hiç hata ile karşılaşmadım dün bu hatayı aldım. Dün 4-5 kere denedim ve girdim oynadım hata felan gelmedi kafasına göre hata veriyor resmen ArmA 3 benle dalga mı geçiyor anlamıyorum. :) Hata, ilk girdiğimde geliyor genel de ya bilgisayarı kapatıp açıyorum yada Steam' ı kapatıp açıyorum birşeyler yapıyorum saçma sapan giriyor bazen anlamadım sorun nedir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı