FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 12 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar önceden sorunsuz şekilde CPU sıcaklığı gösterirken şu an göstermemeye başladı. BIOS’da görünüyor. Programı sildim yükledim ama sıcaklığı göstermiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar önceden sorunsuz şekilde CPU sıcaklığı gösterirken şu an göstermemeye başladı. BIOS’da görünüyor. Programı sildim yükledim ama sıcaklığı göstermiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 12 Ekim 2020 #2 0 olarak mı gösteriyor? Yoksa o bölüm tamamen kapalı mı?
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 12 Ekim 2020 #3 Ellie Williams dedi: 0 olarak mı gösteriyor? Yoksa o bölüm tamamen kapalı mı? Genişletmek için tıkla... 0 olarak
Ellie Williams dedi: 0 olarak mı gösteriyor? Yoksa o bölüm tamamen kapalı mı? Genişletmek için tıkla... 0 olarak
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 12 Ekim 2020 #4 FatihBahadr dedi: 0 olarak Genişletmek için tıkla... Açık bırakıp biraz bekleyin, bilgileri topladığı zaman görünecektir. Olmazsa; VCRedist sürücülerini kurun. BIOS'unuzu güncelleyin. Armoury Crate yazılımını güncelleyin. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar kurun.
FatihBahadr dedi: 0 olarak Genişletmek için tıkla... Açık bırakıp biraz bekleyin, bilgileri topladığı zaman görünecektir. Olmazsa; VCRedist sürücülerini kurun. BIOS'unuzu güncelleyin. Armoury Crate yazılımını güncelleyin. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar kurun.
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 12 Ekim 2020 #5 Ellie Williams dedi: Açık bırakıp biraz bekleyin, bilgileri topladığı zaman görünecektir. Olmazsa; VCRedist sürücülerini kurun. BIOS'unuzu güncelleyin. Armoury Crate yazılımını güncelleyin. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım ama yine aynı
Ellie Williams dedi: Açık bırakıp biraz bekleyin, bilgileri topladığı zaman görünecektir. Olmazsa; VCRedist sürücülerini kurun. BIOS'unuzu güncelleyin. Armoury Crate yazılımını güncelleyin. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım ama yine aynı
anll_glrr Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Aynı sorun bende de var. Fatih abi sende sorun çözüldü mü?
M metinnnnn Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #7 Armoury Crate programında ekran kartım ve işlemcimle alakalı hiçbir bilgi yok nasıl çözebilirim?
O Obayyu Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Pro 7 RTX 5080 i9 Ultra 275HX Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #8 Arkadaşlar çözebilen var mı? Ben hala yaşıyorum bunu aynı şekilde bir anda göstermemeye başladı hala da bozuk bence büyük bir sorun bu.
Arkadaşlar çözebilen var mı? Ben hala yaşıyorum bunu aynı şekilde bir anda göstermemeye başladı hala da bozuk bence büyük bir sorun bu.
bonecollector Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #9 benim sorunum çözüldü. temiz kurulum yapıp driverları asus rog sitesinden indirdim ve oldu Dosya Ekleri as2.png 479,3 KB · Görüntüleme: 803