Armoury Crate DPI ayarını göstermiyor

TakumiHoja

Centipat
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Merhaba internetten ASUS TUF Gaming M3 model mouse aldım. Daha önce Logitech G300s kullanıyordum ve 2-3 sene de ömrünü tamamladığı için M3 modeline geçtim. ASUS'un kendine ait Armoury Crate yazılımını indirip fare ile uyumlu hale getirdim. Bunda bir sıkıntı yoktu lakin Logitech de 2 dakika da basılı tutarak sol tık görevini yapan bir makro atayabiliyordum. Aynı özelliği bunda da ararken karman çorman oldu. Armoury II indirdim fareyi algılamadı. Denetim masasından temiz bir şekilde farenin yazılımını silmeye çalıştım lakin virüs gibi sildirmedi CCleaner yükleyerek silebildim. Sonra makro işini çözemeyince tekrar Armoury Crate yazılımını yükledim. Bu sefer de farenin DPI ayarları ağırlaştı ve tek DPI oldu. Sol üstten cihaz bölümünden fareye tıkladığımda hiçbir şey görünmüyor. Silip tekrar yükledim. Yine de bir işe yaramadı. Yeni ürünü kırıp atacağım. Koskoca ASUS markası neden bu kadar dandik bir yazılımı var anlamış değilim. Sğ sola kaydıracağım diye masanın her yerini kullanıyorum. Elim ağrımaya başladı. Bir zamandan sonra. İnternette doğru dürüst kaynağı yok bu forumda da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1612900085618.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı