Armoury Crate'te CPU sıklığı ve kullanımı gözükmüyor

Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim elimde ASUS TUF FX 505D var. Dün akşama kadar her şey normal idi bu sabah açtığımda Armoury Crate'te sıcaklığa bakmak için girdiğimde CPU sıklığının ve kullanımın gözükmediğini gördüm. Görev yöneticisinden görebiliyorum ama QR kod ile telefona bağlamaya çalıştığımda bağlanmadı. Hesap açıp öyle denedim ama yine de olmadı. Yeniden başlatmayı deneyince ise GPU Switch diye bir şeyin kapatmayı engellediğini gördüm ve bunu da yeni fark ettim ve bunun hakkında da bir fikrim yok. Sağ alt kısımda çıktı ve tıklayınca ise bu çıkıyor ikisinden birini seçip ok a basınca hiçbir şey değişmiyor ya da ben bilmiyorum.

what the fu.PNG


Şimdi fark ettim, Armoury Crate'in sol üstünde sistem bilgileri kısmında ekran kartı olarak NVIDIA GeForce GTX 1650 4G 128 Bit var ve bunun Bit kısmı da görünmüyor.
Bilgisayarımda 8 GB RAM, AMD Ryzen 3550H with Radeon Vega Mobile GFX ve NVIDIA 1650 var.
Bu konularda pek bilgim yok yani vurmayın abiler ablalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bilgisayara sahibim ve benimki de aynı durumda. Belirttiğiniz "Switch Gpu Modes" bazen çıkıyor, bazen kayboluyor ve CPU istatistiklerinden sadece sıcaklık değeri düzgün çalışıyor gibi. Asus gene bir şeyler yaptı herhalde. Çoğu kişi de gördüğüm bir problem oldu.
 
Hocam kendi kendine güncelleme yapıyor mu bilmiyorum ben manuel olarak hiç güncelleme yapmadım fakat aynı sorunla karşı karşıyayız. Cpu da sıklık ve kullanım ölçümü yapmıyor. Ayrıca dikkat ettiysen sağ üst köşedeki gpu isminin yanında da 0 bit yazıyor bit değeri önceden yazıyordu şimdi o da kaybolmuş.Birebir aynı sorunu yaşıyoruz
 
Bir gün bilgisayarı açtığımda düzelmişti. Otomatik güncelleme gelmiş olabilir ben güncelleme yapmadım ama çözüldü.
Benim bilgisayar da hantallaştığı için format attım düzeldi updateleri de kapattım. Updateler bilgisayara zarar vermekten başka hiçbir şey yapmıyor kapatmanızı tavsiye ederim.
 
Benim elimde ASUS TUF FX 505D var. Dün akşama kadar her şey normal idi bu sabah açtığımda Armoury Crate'te sıcaklığa bakmak için girdiğimde CPU sıklığının ve kullanımın gözükmediğini gördüm. Görev Yöneticisi'nden görebiliyorum ama QR kod ile telefona bağlamaya çalıştığımda bağlanmadı. Hesap açıp öyle denedim ama yine de olmadı. Yeniden başlatmayı deneyince ise GPU Switch diye bir şeyin kapatmayı engellediğini gördüm ve bunu da yeni fark ettim ve bunun hakkında da bir fikrim yok. Sağ alt kısımda çıktı ve tıklayınca ise bu çıkıyor ikisinden birini seçip ok a basınca hiçbir şey değişmiyor ya da ben bilmiyorum.

Eki Görüntüle 721475

Şimdi fark ettim, Armoury Crate'in sol üstünde sistem bilgileri kısmında ekran kartı olarak NVIDIA GeForce GTX 1650 4G 128 bit var ve bunun bit kısmı da görünmüyor.
Bilgisayarımda 8 GB RAM, AMD Ryzen 3550H with Radeon Vega Mobile GFX ve NVIDIA 1650 var.
Bu konularda pek bilgim yok yani vurmayın abiler ablalar.

Kanka o nasıl sürüm bende böyle GTX 1650 Ti 15-10300H 8 GB RAM.
 

Dosya Ekleri

  • 1638980437448.png
    1638980437448.png
    423,1 KB · Görüntüleme: 43

Geri
Yukarı