Artan oyun fiyatları sizi korsana sürüklüyor mu?

Geçenlerde baya bir sömürmüştüm korsan tarafını. Yakın zamanda kırılan birçok oyunu oynadım. En son indirdiğim fazla büyük olmayan bir yapım virüs bulaştırmıştı. Aşırı kıl olup format atmıştım. Şu anda elimdeki orijinallerle tekrardan birlikteyim, zaten okul var fazla zamanım olmuyor.

Yeni oyunlar bu kadar pahalıyken Türkiye'deki oyuncuların büyük kısmı büyük oyun alamaz artık. Zar zor bütçelerini taşırarak bilgisayar alıyorlar zaten. O yüzden hiçbir şekilde yargılanmamalılar.
 
Korsan oyun neredeyse hiç yüklememeye çalışırım bunun benim için baş sebebi virüslerdir. Tabii bazı oyunlarda gereğinden fazla pahalı. Örneğin FIFA oyunları 700 800 TL oluyor genellikle ve benim de böyle bir bütçem olmadığı için FIFA oynayamıyorum mesela. Ama hemen crage yonelmiyorum. Eğer ki indirim tarihleri yakınsa crack indirmem. Örneğin önümüzde bir christimas indirimi var ve ben bu indirimde istediğim oyunları almayı düşünüyorum.
 
Bu konuda inkar etmem fakat fiyatlar sağolsun bizi bu yola soktu kendileri kaybeder bu fahiş fiyatlar ile yola devam etsinler korsana devam birşey kaybetmiyorum sonuçta.
 
Oyunlar bu fiyattayken ben emek falan dinlemem hacı. Yeni oyunlarda henüz korsana yönelmedim ama oyun çok pahalıysa ve ilgimi çekiyorsa korsana başvururum. Ekonomi düzelince de satın alırım. Zaten eskiden korsan oynayıp şimdi satın aldığım oyunlar var. Oynayıp bitirdiysem sonra kütüphaneme ekliyorum. Virüs işini de ilk önce eski bilgisayarın HDD'sine atıp virüs scan yaparak çözüyorum. Zaten başka bir zevkim yok kalan zevklerimi de söke söke alırım. Yahu Need For Speed Unbound 1400 lira arkadaş. Başka söze gerek var mı? 500 lira daha kat kira ödersin.
 
Son düzenleme:
Oyun pahalı diye korsan oynamak mantıksız. Bahane üretmeyi bırakın. Zamanı gelince alırsınız ya da internetten videolarını izleyin.
"İnternetten videolarını izleyin" ne? Ne diyorsun sen? Alabilen var alamayan var. Maddi durumu olupta almayanlar tamam ama gücü buna yetmeyenler var. Doların halini görüyor musun? Oyun fiyatlarını görüyor musun? Bahane üretmeyi bırakın ne? Hayatımda gördüğüm en saçma şeyi yazmış olabilir misin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı