ya gördümde benim arkadaşım bu işlerden anlamıyor onu takması zor bide anakart çıkar fln asla yapamaz bu articin nasıl takılcağını fln herşeyi gösterdim ve takmasıda kolay bayaAlinir ama bu Thermalright mi ne, onun da urunu iyi diyorlar. İnternette siralamalari vardir mutlaka.
arctic hem2 fanlı hemde herşeyi uyumlu bize aradaki fark 3 derece falansa hiç değmezBunu öneririm, gayet iyi soğutuyor.
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Kasanın yapısı hava sirkülasyonu vb. etkenler soğutmayı etkiler, büyük kasanız varsa zaten fark fazla olmaz. Arctic alıp geçin o zaman.arctic hem2 fanlı hemde herşeyi uyumlu bize aradaki fark 3 derece falansa hiç değmez
kasa msi 100aKasanın yapısı hava sirkülasyonu vb. etkenler soğutmayı etkiler, büyük kasanız varsa zaten fark fazla olmaz. Arctic alıp geçin o zaman.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Önerdiğim soğutucu Arctic'den daha iyi ve daha ucuz ancak arkadaşınız tarafında kısıtlamalar olduğunu söylemişsiniz, soğutmada bir sıkıntı yaşamazsınız.kasa msi 100a
kaç derecelik fark olur dediğini alsakSıkıntı olacağını sanmıyorum. Önerdiğim soğutucu Arctic'den daha iyi ve daha ucuz ancak arkadaşınız tarafında kısıtlamalar olduğunu söylemişsiniz, soğutmada bir sıkıntı yaşamazsınız.
Mükemmel bir soğutucu. Alabilirsin.Artcic Freezer 36 alınır mı? Kasaya anakarta her şeye uyuyor bugün alacağım fakat kesinlikle alınır mı? Emin olamadım. Ov
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.