Çözüldü Artic 34 Duo vs Aerocool Cylon 4

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Bir aksaklıktan dolayı pazar günü soğutucuyu alamadım. 1-2 saat sonra alacağım. Soğutma önemli ama açıkçası RGB olmasını da isterim 😀

Soğutma farkı, fiyat farkı, RGB olması düşünülürse sizce en mantıklısı hangisi ?

Çözüm
Arctic Freezer 34 Duo'nun inanılmaz bir fiyat performans ürünü olduğunda kesin kanıdayım. Bir öneri sun desen düşünmeden yazarım. Diğeri hakkında bir fikrim yok.
Arctic Freezer 34 Duo'nun inanılmaz bir fiyat performans ürünü olduğunda kesin kanıdayım. Bir öneri sun desen direk yazarım. Diğeri hakkında bir fikrim yok.
Arctic Freezer 34 Duo'nun inanılmaz bir fiyat performans ürünü olduğunda kesin kanıdayım. Bir öneri sun desen düşünmeden yazarım. Diğeri hakkında bir fikrim yok.
Arctic Freezer 34 Duo'nun inanılmaz bir fiyat performans ürünü olduğunda kesin kanıdayım. Bir öneri sun desen direk yazarım. Diğeri hakkında bir fikrim yok.

Çözüm
Intel mi AMD mi işlemcin?

İşlemcim R5 2600 modeli. 4.2GHz OC yapmayı düşünüyorum. Stok soğutucu 4.0 ve sonrasına yetersiz kalıyor ve çok ısınıyor.

Aynı işlemciyi kullanıyorum sürekli oyun oynuyorum ve render alıyorum, bana da stok soğutucu yetersiz geldi ve Corsair H100X modelini aldım, fazlasıyla memnunum ayrıca Corsair 5 yıl garanti vermiş bu ürüne. Size önerim sahibinden de AMD Wraith prism ARGB bakmanız zira kullanıcılar R7 gibi işlemciler alınca sıvı soğutma ile alıyorlar hiç kullanmıyorlar ve satıyorlar stock soğutucuyu ben zamanında çok araştırmıştım 230₺ civarı bulabilirsin. Gerçekten hafife alma çok güzel soğutuyor, YouTube'den videolarına bakabilirsin. İlaveten RGB olsun diyorsan en güzel RGB onda. 😉

Aynı işlemciyi kullanıyorum sürekli oyun oynuyorum ve render alıyorum, bana da stok soğutucu yetersiz geldi ve Corsair H100X modelini aldım, fazlasıyla memnunum ayrıca Corsair 5 yıl garanti vermiş bu ürüne. Size önerim sahibinden de AMD Wraith prism ARGB bakmanız zira kullanıcılar R7 gibi işlemciler alınca sıvı soğutma ile alıyorlar hiç kullanmıyorlar ve satıyorlar stock soğutucuyu ben zamanında çok araştırmıştım 230₺ civarı bulabilirsin. Gerçekten hafife alma çok güzel soğutuyor, YouTube'den videolarına bakabilirsin. İlaveten RGB olsun diyorsan en güzel RGB onda. 😉
Haklısın aslında ilk ona bakıyordum ama sıfırları 400TL ve ikinci ele de yönelmek istemiyorum. AliExpress üzerinden 190 liraya getirtecektim ama korona yüzünden o da olmadı 😀
Yanında verdiği MX-4 bile gayet iyi benim önerim 34 olur.
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi soğutmaya önem verip 34 Duo alacağım.
Başka fikri olan var mı ?

Haklısın aslında ilk ona bakıyordum ama sıfırları 400TL ve ikinci ele de yönelmek istemiyorum. AliExpress üzerinden 190 liraya getirtecektim ama korona yüzünden o da olmadı 😀

İkinci el al demiyorum, ürün ile beraber gelmiş ama kişi kullanmamış böyle bir çok ürün vardı şuan var mı bilmiyorum..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı