E egebektas Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Herkese selam bugün Artics 1 Wireless aldım ve elime ulaştı. Kapağı çıkmıyor. Bana yapışan kaplama önerir misiniz kulaklığa yapıştırmak için? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
Herkese selam bugün Artics 1 Wireless aldım ve elime ulaştı. Kapağı çıkmıyor. Bana yapışan kaplama önerir misiniz kulaklığa yapıştırmak için?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 10 Kasım 2023 #2 egebektas dedi: Herkese selam bugün Artics 1 Wireless aldım ve elime ulaştı. Kapağı çıkmıyor. Bana yapışan kaplama önerir misiniz kulaklığa yapıştırmak için? Genişletmek için tıkla... Görsel ekler misiniz?
egebektas dedi: Herkese selam bugün Artics 1 Wireless aldım ve elime ulaştı. Kapağı çıkmıyor. Bana yapışan kaplama önerir misiniz kulaklığa yapıştırmak için? Genişletmek için tıkla... Görsel ekler misiniz?
E egebektas Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Kusura bakmayın biraz geç gördüm.Görsel ekledim görünüyordur umarım.Bunun gibi yapıştırmalık birşey istiyorum önerebilirmisin? Dosya Ekleri Screenshot_4.jpg 86,7 KB · Görüntüleme: 14
Kusura bakmayın biraz geç gördüm.Görsel ekledim görünüyordur umarım.Bunun gibi yapıştırmalık birşey istiyorum önerebilirmisin?