L Lourain Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 144 16 Aralık 2019 #1 Ekran kartım ağır oyuna girince PUBG mesela en düşük ayarlar da olsa bile oyun çöküyor çökme esnasında artifact oluyor, crash veriyor. Garantiye yolladım. Acaba sonuç ne olur? MSI 1060 6G X Gaming ve Coil Whine sorunu var.
Ekran kartım ağır oyuna girince PUBG mesela en düşük ayarlar da olsa bile oyun çöküyor çökme esnasında artifact oluyor, crash veriyor. Garantiye yolladım. Acaba sonuç ne olur? MSI 1060 6G X Gaming ve Coil Whine sorunu var.
Çözüm Mustafa Berkay 16 Aralık 2019 Sadece coil whine sorunu bile olması değiştirilmesi için yeterli bir sebep diye biliyorum. En iyisi bekleyip görmek.
Sadece coil whine sorunu bile olması değiştirilmesi için yeterli bir sebep diye biliyorum. En iyisi bekleyip görmek.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 16 Aralık 2019 #2 Sadece coil whine sorunu bile olması değiştirilmesi için yeterli bir sebep diye biliyorum. En iyisi bekleyip görmek. Artı 0 Eksi Çözüm
Sadece coil whine sorunu bile olması değiştirilmesi için yeterli bir sebep diye biliyorum. En iyisi bekleyip görmek.