Artık her şeyden sıkılmak

Daha küçük çocuk hocam. Depresyon gibi kelimeler doğru olmayabilir. Bir iki günü kötü geçti diye psikolojik olarak sürekli kötü hissedip depresyondayım tripleri takınabilir. Yeni nesil bir garip geliyor zaten.

Artık telefona bakmak veya bilgisayarda oyun oynamak zevk vermiyor. Telefon ve bilgisayar dışında bir şeyler yapmak istiyorum ama yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Bana yaparken zevk alacağım, yapabileceğim bir şeyler önerir misiniz?

Eğer ilginizi çekiyorsa şu kanalın videolarına bakıp üstüne araştırmalar yapabilirsiniz makale okursunuz İngilizcenizi de geliştirmiş olursunuz değişik bir uğraş olur bir bakın derim hocam.

Dostum, yaşın küçük. Buraya gelip derdine çare arıyorsun, bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ebeveynlerinle konuştun mu hiç?

Bizden yardım istemen gayet doğal. Aile büyüklerinden birine söylemeni tavsiye ederim. Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz, fakat bir noktadan sonra senin hayatını bilen bir kişi daha rahat olur.

Dostum, yaşın küçük. Buraya gelip derdine çare arıyorsun, bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ebeveynlerinle konuştun mu hiç?

Bizden yardım istemen gayet doğal. Aile büyüklerinden birine söylemeni tavsiye ederim. Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz, fakat bir noktadan sonra senin hayatını bilen bir kişi daha rahat olur.

Daha demin uyumaya çalıştığım için mesajlarınızı görmemişim de, arkadaşlar o kadar abartılacak bir durum değil. Sadece şu sıralar çok canım sıkıldığı için ve yapacak bir şey bulamadığım için bu konuyu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha demin uyumaya çalıştığım için mesajlarınızı görmemişim de, arkadaşlar o kadar abartılacak bir durum değil. Sadece şu sıralar çok canım sıkıldığı için ve yapacak bir şey bulamadığım için bu konuyu açtım.
Öyle bir anlatıyorsun ki, çok kötü durumdasın gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı