Artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba değerli sosyal üyeleri, ilk olarak bana vaktinizi ayırdığınız için teşekkürlerimi sunarım. Bugün içimi dökmek istiyorum. Artık hiçbir şeyden zevk almıyorum. Bazen kendi isteğim dışında hareket ediyorum. Önceden her şeyden zevk alırdım. Önce ders çalışma zevki, sonra kitap zevki ve oyun zevki. Hepsi gitti. Aslında bilgisayardan zevk alırım ama hiç param yok. Crack indirmek istemiyorum. Robot gibi davranıyorum. Artık kendi isteğim dışında hareket etmeye başladım. Bu sabah okulda isteğim olmadan: 'Yeter!' diye bağırdım. Rehberliğe gittim bu olay yüzünden, uyarı aldım. Hayatım yavaş yavaş eriyor. Geceleri kendi kendime konuşuyorum, okulda bu yüzden zorbalığa uğruyorum. Okul dışı aktivitelerden hiç zevk almıyorum.
Halay çek.
 
Normal. Böyle bir ülkede doğmanın gerekliliği bu. Şimdi sadece kendi çözümümü anlatacağım.

Öncelikle sorumluluklarımın bazılarından kurtulmaya çalıştım, olanların da aralıklarını arttırdım. Hatalarımı kabullenip bahane değil çözüm üretmeye başladım. Hatta türümüzün en önemli gerekliliklerinden biri olan inanç ve tanrı kavramını hayatımdan çıkardım.

Sinirimi atmak için Hotline Miami tarzı oyunlara başladım. Gerçi onda da hile konusu açtım ama, kolsuzum işte.

Ara noktaları çıkardım, ya iyiyim ya da kötü. İyi olmak için her şeye gülüyorum, seviniyorum, mutlu olmak için çalışıyorum. Multiplayer oyunları bıraktım, sadece istediğim şekilde şekillendirebildiğim oyunları oynuyorum.

Kendimi kontrol etmek için şiddete başvurmayı denedim ama mazoşist olduğumu fark ettim, cidden zevk alıyordum. Bundan dolayı yasaklamaya gittim ve başarılı oldum. Artık kontrol edebiliyorum.

Ve son olarak; intiharı ve intihar etmeyi düşünme, intihar düşüncesini düşün. En azından bende kontrolün bende olduğunu, istediğim zaman bitirebileceğim düşüncesini oluşturuyordu. Seviliyorsun <3.
 

Geri
Yukarı