Artık Konsol Almak Daha Mantıklı

Ekran Kartı Fiyatları Düşer Mi?

• Düşer

Oy: 8 10,5%
  • Düşmez

Oy: 68 89,5%

• Oy verenlerin toplamı
    76
PS Store'dan alışveriş yapsanız böyle konuşmassınız.
PS Store'dan kazıklansanız demek istediniz herhalde. Steam'in fiyatları ve indirimleri ile yarışamazlar. Ayda yılda bir denk gelen indirimlerle yılda 3 defa olan genel indirimler ve hafta içi yapılan devamlı indirimler kıyaslanmaz.
Siz daha iyi bilirsiniz. Haklısınız.

Buraya tek bir cumle yazacagim;

Bir zamanlar PS4 vs GTX 750 Ti konularinda "GTX 750 Ti al." Diyenler burada mi acaba? Suan 750 Ti ile ne yapiyorlar acaba :)
750ti SOC kullanıyorum kardeşim ve yeni çıkan tüm oyunları sorunsuz oynayabiliyorum. 3 yıldır bir kere yeni ekran kartı mı alsam demedim. Çünkü henüz oynayamadığım bir oyunla karşılaşmadım :)

Hadi göreyim sizi FPS oyunlarını konsolla oynayın :D Pc nin yerini hiç bişey tutmaz. Şuan pcem yok telden giriyorum yazı yazarken bile saçma sapan otomatik cümleler geliyor. Yani Pc daha iyidir. Ben gtx 1030a razıyım mesela ama yeterki pc olsun. (Yazım kuralları var moderatör kusura bakmasın telden giriyorum.)

Televizyonum olsaydı konsol daha ucuza gelirdi tabi, ama TV de olmadığı için PC den daha pahalıya patlar konsol.
Monitöre bağlarsın. TV'ye ne gerek var? Nasıl bir PC için monitöre ihtiyaç duyuyorsan PS4 için de ihtiyaç duyuyorsun. Monitörün HDMI çıkışı olması gerek yoksa da dönüştürücü kullanırsın.

Monitöre bağlarsın. TV'ye ne gerek var? Nasıl bir PC için monitöre ihtiyaç duyuyorsan PS4 için de ihtiyaç duyuyorsun. Monitörün HDMI çıkışı olması gerek yoksa da dönüştürücü kullanırsın.

PC deki oynadığım oyunların çoğu konsola yok. 1400, 1500 liraya geliyor toplayacağım PC. PS4 ise kendisi ve monitör dahil 2000 liraları geçecek, yine zarar.

Son düzenleme:
İyi bir bilgisayarım var. Yıllardır bilgisayar ile yaşadım. Tek sıkıntısı toz bakımı ve aylık updateler. Onun dışında internete para verip birde tekrardan online oynamak için para vermeye razı olamam. Auto-Aimlock ise tamamen saçmalık bence. Ayrıca eğer bilgisayarlar olmasa E-Spor ve teknoloji bu kadar gelişemezdi bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı